• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2022

14:37

SRAMNO, OPET LAŽU! Novak i Jelena uhvaćeni na plaži, a hejteri napravili frku na društvenim mrežama! (FOTO)

e-stock

Tenis

SRAMNO, OPET LAŽU! Novak i Jelena uhvaćeni na plaži, a hejteri napravili frku na društvenim mrežama! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković uvek je u centru pažnje svetskih medija, a sada je u fokusu i njegova supruga Jelena, nakon paparaco fotografija iz Marbelje

Godinama već svetski mediji pišu laži, spekulišu o problemima u braku najboljeg srpskog tenisera ikada, pa vrlo brzo budu demantovani.

Tako je i sada! Srpski teniser je trenutno sa porodicom u Marbelji gde se priprema pred egzbiciju koju će od 19. decembra igrati u Dubaiju. Fotografi su uhvatili Novaka i Jelenu dok su bili na plaži i iz nekog razloga zaključili da se svađaju. 

 

 

 

​Novak i Jelena nisu bili sami na plaži, nego sa Stefanom i Tarom. Preneli su pojedini mediji da su se malo sklonili kako bi se svađali, pa je nastao haos na društvenim mrežama. Međutim, brzo su ih demantovali. Usledilo je zagrljaj i strastveni poljubac. Jasno je da nema nikakvih problema, a Novak i Jelena definitivno sebi ne bi dozvolili svađu u javnosti, čak i da nešto ne funkcioniše, posebno ne pred decom.

Inače, egzotične destinacije zamenili su planinama čije su vrhove osvajali pa su pre nekoliko dana otkrili kako uživaju.

 

 

Novak Đoković počeće novu sezonu turnirom u australijskom Adelejdu. Novaku je ranije ovog meseca odobrena viza za ulazak u Australiju, nakon što je početkom ove godine deportovan iz te zemlje.

Srpskom igraču će turnir u Adelejdu, koji je osvojio 2007. godine, biti jedini pre početka prvog grend slema u sezoni, Australijan opena.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće na egzibicionom turniru "Svetske teniske lige", koji će biti održan od 19. do 24. decembra u Dubaiju. Žreb je odlučio da Đoković bude deo ekipe koja će nositi ime "sokolovi" i u kojoj će igrati Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i Paula Badosa.  Đoković će prvi meč igrati 20. decembra protiv Aleksandra Zvereva iz ekipe "jastrebova"

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17