• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2022

08:33

BEKER SE PLAŠIO SILOVANJA: Gledali ste filmove - ispadne sapun...

reuters

Tenis

BEKER SE PLAŠIO SILOVANJA: Gledali ste filmove - ispadne sapun...

Podeli vest

Nekadašnji trener Novaka Đokovića i osvajač Vimbldona Boris Beker otkrio je šokantne detalje o boravku iza rešetaka

Boris Beker je izašao iz zatvora 15. decembra, ranije nego što je bilo predviđeno. On je u aprilu osuđen od strane londonskog suda na dve i po godine zbog dugovanja i utaje poraze.

Pušten je ranije zbog dobrog vladanja i deportovan je iz Velike Britanije. U intervjuu za nemačku televiziju Sat.1, koji je naplatio  pola miliona evra,  ispričao je da su dva puta pokušali da ga ubiju, plašio se batina  i silovanja.

Plašio se batina i silovanja

- Kada sam došao u zatvor, samo sam gledao u pod. Nisam želeo nikoga da pogledam u oči i da ga uznemirim. Bilo je izuzetno opasno i izuzetno prljavo. Razni ljudi borave tamo - kriminalci, ubice, zlostavljači dece, dileri droge, silovatelji. Imao sam dve velike brige. Jedna je bila deliti ćeliju sa nekim ko bi mogao da me napadne. Druga briga su mi bile tuš-kabine. Zatvoriš vrata, skineš se i pogledaš iza sebe. Gledali ste filmove - ispadne sapun... Srećom, onda mi je guverner objasnio da ću biti bezbedan i na tome sam mu zahvalan - rekao je Beker.

Foto: ap photo

 



Nije ipak bilo sve tako crno. 

- Otišao sam u zatvor sa 97 kilograma, a kasnije sam imao 90 kilograma. Kada sam se jednom video u ogledalu, bio sam šokiran svojim izgledom. Zatvor je bio dobar za moje zdravlje jer nije bilo alkohola, osim domaće rakije .

Boris Beker je partnerki Lilijan i rekao joj je da ne mora da ga čeka dok je u zatvoru.

- Rekao sam Lilijan: "Ljubavi moja, ne moraš da me čekaš. Ne znam koliko ću morati da budem u zatvor. Pogledala me je i rekla: "Borise, mi smo tim, a ti si moj partner. Ne se*i" - ispričao je Beker.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija