• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2022

10:14

ĐOKOVIĆA ČEKA PAKAO U MELBURNU! Australijanci mu spremaju doček: Biće pod velikim pritiskom medija!

Tanjug

Tenis

ĐOKOVIĆA ČEKA PAKAO U MELBURNU! Australijanci mu spremaju doček: Biće pod velikim pritiskom medija!

Podeli vest

Novak Đoković će se takmičiti na Australijan openu, prvom grend slemu u 2023. godini, a Tod Vudbridž smatra da će biti pod velikim pritiskom medija

Ove godine Australijanci Novaku Đokoviću nisu dozvolili da se takmiči pošto nije vakcinisan protiv koronavirusa. Australijske vlasti mu nisu uvažile medicinska dokumenta o izuzeću od vakcinacije i posle desetak dana maltretiranja, ukinuta mu je viza, pa je deportovan.

Pre nekoliko meseci dobio je sjajne vesti. Ukinuta je Novaku zabrana od tri godine, za dolazak u Australiju, pa će Srbin već u januaru igrati prvo u Adelejd, a onda u Melburn.

- Tih nekoliko nedelja će mu dati vremena da izbaci svu tenziju i stres iz prošle godine. Biće veliki pritisak medija na njega, ali je s tim i ranije izlazio na kraj. Vraća se u zemlju gde generalno voli da igra. Osvojio je tu devet grend slemova, voli tu podlogu, atmosferu i mislim da će biti posebno motivisan da tu slavi - smatra Tod Vudbridž, nekadašnji australijski teniser.

Foto: Tanjug

Novak Đoković

Nadal je ove godine u finalu pobedio Danila Medvedeva u Melburnu. Španac za sada beži Srbinu jedan trofej, jer ima 22 grend slema u kolekciji, a Novak 21.

- Pošto mu prošli put nije bilo dozvoljeno da se bori, to će dodati motivaciju. Takođe, Rafa Nadal je osvojio turnir u njegovom odsustvu. To će mu sigurno biti na umu kada bude pokušao da dostigne rekord po broju grend slemova. Dobra vest je da prvo ide u Adelejd pa će biti u Australiji nekoliko nedelja pre početka Australijan opena - rekao je Vudbridž, a preneo Yahoo Sports.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija