• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2022

18:48

AMERIKANAC SE TEŠI: Sad je lakše osvojiti grend slem nego prethodnih godina!

reuters

Tenis

AMERIKANAC SE TEŠI: Sad je lakše osvojiti grend slem nego prethodnih godina!

Podeli vest

Amerikanac Tejlor Fric kaže da je sada mnogo lakše osvojiti grend slem nego ranije i ističe da ne bi voleo da se povuku Novak Đoković i Rafael Nadal

Tejlor Frinc završava sezonu na devetom mestu na ATP listi i sa velikom dozom optimizma čeka narednu sezonu. 

Meni neće laknuti kada se Nadal i Đoković povuku, pošto smatram, gledajući poslednje turnire, da je sada mnogo lakše osvojiti grend slem trofej nego prethodnih godina. Mislim da sada to nije toliko teško. Vrata se otvaraju malo-pomalo, što se može videti i po tome koliko je različitih igrača osvajalo masterse u poslednje dve godine. Mnogo više nego godinama unazad - smatra Fric, koji je ove sezone osvojio Indijan Vels nakon što je u finalu bio bolji od Nadala. 

- Pobeda nad Nadalom je bila luda. Igram za takve trenutke, to je razlog zašto igram tenis.

Na mastersu u U Majamiju je trijumfovao Karlos Alkaraz, kao i u Madridu, Stefanis Cicipas je osvojio Monte Karlo, Novak Đoković Rim, Pablo Karenjo Busta Montreal, Borna Ćorić Sinsinati, a Holger Rune Pariz. Što se tiče grend slemova, Nadal je pobedio na Australijan openu i Rolan Garosu, Novak na Vimbldonu, a na Ju Es openu Alkaraz.

Foto: Tanjug/ap

Tejlor Fric i Rafael Nadal

Pitali su Frica i ko je najveći svih vremena. 

- Teško je reći protiv koga je najteže igrati. Nikada nisam odmerio snage sa Nadalom na šljaci, ali znam da je to jako teško. Protiv Federera je bilo teško na brzoj podlozi, kao i protiv Đokovića na betonu. To su tri najkomplikovanije verzije protivnika sa kojim možete da se sretnete.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija