• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2023

08:59

POTRESNA ISPOVEST NOVAKOVE MAME DIJANE: Gledala sam ga kako pati, ne može da diše, krvavih nogu! Svi su bili protiv njega, zviždali su mu, dodirnula sam krst...

Tenis

POTRESNA ISPOVEST NOVAKOVE MAME DIJANE: Gledala sam ga kako pati, ne može da diše, krvavih nogu! Svi su bili protiv njega, zviždali su mu, dodirnula sam krst...

Podeli vest

Dijana Đoković, mama Novaka Đokovića, jednog od najboljih tenisera ikada, sa mnogo emocija prati svaki meč svog sina

Dijani i Srđani nije lako kada sa tribina gledaju Novaka dok se bori na terenu, a posebno je teško kada gubi. Novakova mama je nedavno otkrila kada joj je bilo najteže.

- Duel sa Federerom na Vimbldonu 2019. bio je najtraumatičniji koji sam ikada doživela, svi su bili protiv njega, zviždali su mu... U trenutku kada je Rodžer Federer došao do meč lopte, dodirnula sam krst koji zajedno sa reketom nosim na lančiću i rekla “možeš ti to”. Tako je i bilo. Ima tu nečega. Kažu da je majčinska molitva najjača molitva. Upućujem je svojoj deci, bilo da je reč o Novaku, Marku ili Đoletu - rekla je Dijana Đoković jednom prilikom kada je bila gost u emisiji "Dok anđeli spavaju“.

Foto: Starsportphoto

Novak sa majkom Dijanom

Nema ništa teže za majku, nego kada vidi sina koji se ne oseća najbolje, koji pati. 

- Desilo se to više puta. Kada sam ga gledala kako pati, kako ne može da diše, krvavih nogu... Možda se to na televiziji ne vidi, ali ja vidim, vidim mu izraz lica, prepoznam u kakvom je stanju kad izađe na teren. Kad stavi onaj peškir preko glave, pa kad ga skine, ima sasvim drugi izraz lica - poručila je Dijana.

Đoković ove nedelje igra u Adelejdu, a potom se vraća u Melburn, po deseti trofej na Australijan openu. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija