• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2023

05:15

DOMINANTAN TRIJUMF! Novak brzinski preslišao Francuza, NAŠ AS NA PRAVI NAČIN ZAPOČEO POVRATNIČKI POHOD U AUSTRALIJI!

Tanjug/AP

Tenis

DOMINANTAN TRIJUMF! Novak brzinski preslišao Francuza, NAŠ AS NA PRAVI NAČIN ZAPOČEO POVRATNIČKI POHOD U AUSTRALIJI!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković u prvom kolu Adelejda pobedio je Francuza Konstanta Lestijena rezultatom 6:3, 6:2

Na pravi način započeo je godinu na naš as i tako je na pravi način ozvaničinio povratak u Australiju, nakon što mu prošle godine nije bilo dozvoljeno da igra u ovoj zemlji.

Nije se tako lako da francuski teniser, zanimljivo je da je on prvi imao brejk loptu pri rezultatu 2:2, ali spasao se Novak i stigao do gema.

U sledećem gemu, naš as je uspeo da oduzme servis protivniku, Lestijen je prvu brejk šansu spasao, ali drugu nije, tako da je Novak došao do prednosti.

Foto: Tanjug/AP

Đoković je pri rezultatu 5:3 bio neverovatan pri svom servisu i tako je došao do prvog seta na ovom meču.

U prvom gemu drugog seta, Novak je odmah stigao do brejka, nakon što ga je potvrdio, ponovo je oduzeo servis svom protivniku.

Tada je već bilo jasno da će trenutno 65. igrač sveta teško da se izvuče iz ove situacije, a Novak je rutinski priveo kraju meč sa 6:2

I u narednom kolu imaće okršaj sa francuskim teniserom, a u pitanju je 66. igrač na ATP listi, Kventin Halis koji je bio bolji od Džordan Tompsona sa 2:0 u setovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50