• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2023

10:01

LAGANICA SA BRITANCEM! Kecmanović u osmini finala Adelejda! Dvojica Srba eliminisani na startu kvalifikacija za Australijan open!

Tanjug/AP

Tenis

LAGANICA SA BRITANCEM! Kecmanović u osmini finala Adelejda! Dvojica Srba eliminisani na startu kvalifikacija za Australijan open!

Podeli vest

U Adelejdu Kecmanovića je savladao Medvedev, međutim, u Adelejdu 2 mu ide odlično, u šesnaestini finala pobedio je Edmunda rezultatom 2:0

Srpski teniser savladao je Edmunda rezultatom 2:0 i na turniru u Adelejdu 2 stigao do osmine finala. Miomir je slavio sa 6:4, 7:5 i tako upisao bitnu pobedu.

Pre ovog duela odigrali su jedan meč, u Njujorku 2020. godine, gde je slavio Edmund. Ovom pobedom Kecmanović je izjednačio na 1:1 u međusobnim duelima.

U osmini finala srpski teniser čeka boljeg iz duela Ečeveri - Kubler.

Sa druge strane, srpski teniseri Nikola Milojević i Miljan Zekić, eliminisani su danas u prvom kolu kvalifikacija za prvi grend slem turnir sezone, Australijan open, koji se igra u Melburnu.

Foto: Starsportphoto

 

Milojević je u prvom kolu kvalifikacija poražen od prvog nosioca, Čileanca Alehandra Tabilja, sa 6:0, 6:2.

Zekić je na startu kvalifikacija izgubio takođe od Čileanca Tomasa Bariosa Vere sa 6:2, 6:2.

Srpske teniserke Olga Danilović i Natalija Stevanović igraće u utorak u prvom kolu kvalifikacija. Danilovićeva će se sastati sa Brazilkom Karolinom Alveš, dok će rivalka Stevanovićevoj biti Čehinja Brenda Fruhvirtova. U glavnom žrebu u muškoj konkurenciji od srpskih tenisera biće Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Laslo Đere i Dušan Lajović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija