• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2023

10:16

NEMA VIŠE - RASPRODATO! Planule ULAZNICE za Novakov meč u Melburnu! Kirjos se odmah OGLASIO i PROZVAO Australijance!

Tanjug/AP Photo

Tenis

NEMA VIŠE - RASPRODATO! Planule ULAZNICE za Novakov meč u Melburnu! Kirjos se odmah OGLASIO i PROZVAO Australijance!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odigraće revijalan meč protiv Nika Kirjosa na Rod Lejver areni, u sklopu priprema za prvi Grend slem u sezoni

Neviđena "ludnica" nastala je među fanovima "belog sporta" u Australiji, posle saznanja da će Nole igrati protiv jednog od najkotroverznijih tenisera sveta, protiv koga je prošle godine igrao finale Vimbldona i savladao ga.

Zanimljiv podatak je da su ulaznice za duel Novaka i Nika planule za samo 58 minuta, što je najbolji pokazatelj kakvo interesovanje vlada za njihov okršaj.

Treba reći da su Đoković i Kirjos imali veoma loš odnos godinama unazad, ali se slika promenila iz korena tokom prošle godine kada je Srbin bio "zarobljen" u Australiji, jer nije vakcinisan. Tada je Kirjos bio jedan od retkih koji su mu pružili podršku i od tada je između njih rođeno prijateljstvo, što se videlo i tokom finala Vimbldona.

Činjenica je da Kirjos predstavlja kontroverznu ličnost i često se nalazi na meti kritičara u Australiji, a sada je iskoristio priliku zbog informacije da je njegov meč sa Novakom rasprodat za manje od sat vremena, da "natrlja na nos" kritičarima.

 

 

- Vau, Nik Kirjos je loš za sport! Vau, kakva sramota, kakva nacionalna sramota! Kako se usuđuje da rasproda još jedan stadion, kakva arogancija - napisao je Kirjos na Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija