• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

12:55

SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ! Saška otkrila najlepše vesti! NOVAK USKORO POSTAJE STRIC! (FOTO)

Instagram/printscreen

Tenis

SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ! Saška otkrila najlepše vesti! NOVAK USKORO POSTAJE STRIC! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković će postati stric! Đorđe Đoković će za tri meseca postati tata

Novakova snajka Saška otkrila da porodica Đoković za nekoliko meseci dobija pojačanje.

- Za manje od tri meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - postaću mama. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama - napisala je Saška na Instagramu.

 

 

 

Za manje od 3 meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu- POSTAĆU MAMA ? Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne dogadjaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti ? Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama ?

 

Brat Novaka Đokovića, Đorđe pre nekoliko meseci oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Saškom Veselinov. Uživaju u bračnoj idili posebno jer će uskoro postati roditelji!

Đorđe i Saška su zajedno već skoro dve godine, a ona je nedavno na Instagram profilu podelila fotografije i otkrila da joj je suprug priredio veliko iznenađenje. Dnevnu sobu je ukrasio buketima crvenih i belih ruža, balonima u obliku srca, upalio je ukrasne sveće, a Saška je dobila i zvezdu na nebu.

Koliko košta zvezda na nebu? Cena imenovanja zvezde na nebu je 16.520 dinara, a ceo posao, uključujući i dobijanje uramljenog sertifikata, završava se online. Imate pravo da odaberete jednu i date joj ime koje će zvanično samo Vaše.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija