• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2023

10:15

ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA: Gorane, tvoj posao je završen! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

Tenis

ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA: Gorane, tvoj posao je završen! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković i Nik Kirjos priredili su spektakl navijačima na Rod Lejver areni samo nekoliko dana pred početak Australijan opena

Novak i Nik odigrali su revijalni meč u Melburnu pred krcatim tribinama. Tenis je naravno bio u drugom planu, a Srbin i Australijanac su opet pokazalo da su veliki šoumeni.

Dugo godina Novak i Nik nisu bili u sjajnim odnosima, ali se sve promenilo kada je Kirjos stao uz Novaka početkom prošle godine kada mu njegovi zemljaci nisu dozvolili da se takmiči na Australijan openu jer nije vakcinisan. Od Vimbldona su veliki prijatelji, a navijači su jedva dočekali novi okršaj. Pred turnir je bio prijateljski meč, a već u četvrtfinalu Australijan opena bi mogao da usledi novi, pravi okršaj teniskih asova.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i njegov novi trener

Novak će možda Australijan open početi sa Novim trenerom. Dobio je naš as ovacije tokom izlaska na teren, potom i tokom meča nakon sjanih poena i  nakon što je zaplesao po terenu posle jednog izgubljenog poena na mreži. Potom je "pronašao" novog trenera.

Nakon što mu je jedan navijač dobacio nešto sa tribina, prišao je i porazgovarao sa njim, a onda mu se zahvalio na "savetu" nakon što je odmah osvojio poen.

- Gorane, tvoj posao je završen, imam novog trenera - našalio se Nole sa Goranom!

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija