• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2023

06:16

ŠOK! Nik Kirjos se povukao sa Australijan Opena!

Tanjug/AP

Tenis

ŠOK! Nik Kirjos se povukao sa Australijan Opena!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos povukao se sa turnira u Melburnu zbog povrede kolena.

Kirjos je na pres konferenciji objavio da neće nastupiti na prvom Grend slemu u sezoni zbog povrede meniskusa leve noge.

Kirjos je već neko vreme imao problem, propustio je takmičenje u Adelejdu, dok je uoči Australijan opena nastupio samo na egzibicionom  meču  u Melburnu protiv Novaka Đokovića.

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Kirjos je u pravo bio u delu kostura gde se nalazi Novak i njihov potencijalni meč je trebalo da se desi u četvrtfinalu turnira.

Kirjos je prošle godine slavio na Australijan Openu u konkurenciji dublova sa svojim najboljim prijateljem Tansasiem Kokinakisem, tako da neće biti u mogućnosti da brani titulu.

Što se tiče singl konkurencije, najbolji plasman je ostvario 2015. godine kada je igrao četvrtfinale.

Uskoro  opširnije...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija