• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2023

10:28

OVO NIKAKO NIJE DOBRO! Đoković i dalje ima zavoj na butini! Trenirao je pred prvi meč u Australiji! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

reuters

Tenis

OVO NIKAKO NIJE DOBRO! Đoković i dalje ima zavoj na butini! Trenirao je pred prvi meč u Australiji! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Dobio je Novak Đoković ovacije sa tribina kada je zašao na terenu broj 11 kako bi trenirao za prvi meč na Australijan openu

Ono što izuzetno sve brine je bandaža oko noge. Debeo sloj zavoja nalazi se na butini trenutno petog tenisera sveta.

Problemu sa zadnjom ložom leve noge traje još od turnira u Adelejdu. Novak u prvom kolu igra protiv Španca Karbaljesa Baene u utorak od 11 časova po srednjeevropskom vremenu, pa se svi nadaju da povreda neće omesti našeg asa u pogodu na deseti trofej u Melburnu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie ???? (@ndjokofan)

 

Foto: reuters

Novak Đoković trenirao pred prvi meč u Melburnu

Novak je inače u  ponedeljak trenirao na izdvojenom terenu van onih na kojima se igra Australijan open. I na njemu je nosio bandažu, ali je bio dobro raspoložen. 

- Sve je OK, ljudi! Vidimo se na meču - rekao je Đoković srpskim novinarima. 

Foto: TANJUG/ JOVANA JOVANCIC,

 

Od 21 osvojenih gren slem trofeja u dosadašnjem toku karijere, Nole je rekordnih devet podigao na najjužnijem kontinentu: 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020. i 2021. godine. 

Đoković bi u slučaju osvajanja desetog  Australijan opena postao drugi teniser ikada koji 10 i više titula na jednom grend slemu, ali bi se i po ukupnom broju trofeja izjednačio sa Rafaelom Nadalom, koji trenutno ima 22. Đoković bi stigao i do 93. titule u karijeri, pa bi iza sebe ostavio Nadala, a ujedno bi se vratio i na prvo mesto na ATP listi.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija