• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2023

18:50

VAU! IDI SAD PA PITAJ NIKA! Osvajač Australijan opena u šoku! NOVINAR mu se ovako obratio i ZAPREPASTIO GA! (VIDEO)

reuters

Tenis

VAU! IDI SAD PA PITAJ NIKA! Osvajač Australijan opena u šoku! NOVINAR mu se ovako obratio i ZAPREPASTIO GA! (VIDEO)

Podeli vest

Nik Kirjos ne nastupa na Australijan openu, ali je i dalje u mislima tenisera, ali i novinara.

Nakon što je Tanasis Kokinakis savladao Fabija Fonjinija, miljenik domaće publike suočio se sa neobičnom situacijom na konferenciji za medije.

- Ćao, Nik, počeo je novinar.

- Vau... u neverici je uzvratio Kokinakis.

Novinar je pokušao da nastavi i pređe preko svoje greške.

- Nik ne učestvuje, ti si sada omiljeni igrač grčkih Australijanaca. Reci nam, kakva je tvoja poruka njima? Koliku poruku očekuješ od njih i imaš li neku poruku za njih na grčkom?

 

Ipak, Tanasis Kokinakis nije želeo da mu dozvoli da se izvuče.

- Idi pitaj Nika, rekao je Kokinakis, koji je upravo sa Nikom Kirjosem prošle sezone osvojio titulu u dublu na Australijan openu.

Pohvalio je Tanasis i narednog protivnika, Endija Marija.

- Slažemo se odlično. Volim ga na terenu i van njega. Sećam se da sam ga gledao kao mlađi. Menjao je stalno raspoloženje. Kada ga upoznaš shvatiš da je odličan lik.

Podsetimo, Nik Kirjos je igrao egzibicioni meč pred početak Australijan opena, a potom se povukao zbog problema sa kolenom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija