• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2023

14:53

NOVAK OGORČEN: Ja sam laka meta da budem zlikovac! Ispada da sam ja loš momak i da sam nekoga izbacio...

reuters

Tenis

NOVAK OGORČEN: Ja sam laka meta da budem zlikovac! Ispada da sam ja loš momak i da sam nekoga izbacio...

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković u drugom kolu Australijan pobedio je Enca Kuakoa iz Francuske sa 3:1

Novak se tokom meča borio ne samo samo inspirisanim protivnikom, nego i sa povredom i bezobrazmnim navijačima.

Niovak besan zbog navijača

Provokacije od dela navijača su konstantno dolazile sa tribina. Đoković je to trpeo dva sata i na kraju morao burno da reaguje, a tek kada je prišao sudiji i tražio da pijani navijači napuste meč - tek onda je imao mira. O tom je sa velikom ogorčenjem govorio na konferenciji za medije sa srpskim novinarima.

Foto: reuters

 

 

- Ono što mi jako smeta, što smo stavljeni u situaciju da igrači moraju da budu zlikovci, da moram da ih izbacujem. Dva seta, preko glave, hoćeš nešto da uradiš ili ne, postoji kodeks ponašanja ima mnogi više ljudi koji su ok, to su određeni pojedinci koji su bili pod dejstvom alkohola, korektno je da navijaju protiv mene, ali onog trenutka kada neko prelazi granicu, dobacivanje, psovke, stvari koje su vezane za povredu, čovek ne može da ne odreaguje, ako neko radi to bez prestanka dva sata. Vreme je da neko nešto uradi. Kada niko ništa nije uradio, ispada da sam ja loš momak i da sam ja nekoga izbacio, očigledno je i treba da ih izbace zašto ja moram da se bavim time. Sat i nešto mi je konstantno dobacivao – uvrede, psovke, stvari vezane za povredu... Čovek ne može da ne odreaguje kada neko neprekidno radi to dva sata. Više puta sam pogledao njega, pa sudiju, davao znakove da se reaguje. Kada niko nije reagovao, otišao sam kod sudije i sada ispada da sam ja loš momak. Smeta mi što mi moramo da reagujemo, a svi čuju. On treba da anticipira mene, zašto ja moram da se bavim time, opet dopušta situaciju. Zbog čega to dopušta, zbog čega, zbog koga? Kada su izašli posle pet minuta zahvalio sam se sudiji, ali je to trebalo da uradi ranije.

Foto: reuters

NOvak Đoković besan

Nekoliko sati pre meča je na društvenim mrežama reagovao zbog greške "Eurosporta“. Eurosport je na svom Instagram profilu postavili objavu koja insinuira da se Novak nije poštovao pravila, na šta je srpski as morao da odgovori, takođe preko društvene mreže.

A sitaucija na Evropsportu...Izbrisali su ovo, sklonili su video, Barbara se izvinila, Boris mi je pisao, ja volim Eurosport, gledam skijanje ceo život, ali oni ljudi… Mora da postoji ATP i WTA zaštita i da neko nešto uradi, ja sam laka meta da budem zlikovac, neke stvari mogu da trpim, a neke... Najveći sportski kanal na svetu! Zašto neko nije izašao sa tim da ovo objasni da sam ja linčovan? Sve se svodi na isto, ako smo mi deo tura mora da postoji vrsta odgovornosti i zaštite - dodao je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija