• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2023

14:50

DA SE SMRZNEŠ - PRVA NEDELJA NIJE GOTOVA, A SVI FAVORITI ISPALI! Australijan OPEN poguban za NOSIOCE! Cicipas, Rubljov i NOVAK se drže!

Tanjug

Tenis

DA SE SMRZNEŠ - PRVA NEDELJA NIJE GOTOVA, A SVI FAVORITI ISPALI! Australijan OPEN poguban za NOSIOCE! Cicipas, Rubljov i NOVAK se drže!

Podeli vest

Veliki broj favorita ispao je posle samo pet dana na Australijan openu

Iako je početak sezone dešavanja na Australijan openu začudila su sve teniske stručnjake budući da je većina favorita na grend slem došla u slabijoj formi od očekivane. Posle prve nedelje velki broj nosioca već je završio učešće u Melburnu, a čitav trend "pokrenuo" je Lorenco Museti koji je u prvom kolu eliminisan. 

Drugo kolo bilo je mnogo pogubnije za favorite. Ipak, čini se da je prerana elminacija Rafaela Nadala, prvog nosioca, sve iznenadila, a Španac je nakon poraza od MekDonalda priznao da poslednjih meseci ima mnogo problema sa povredama. 

Ulogu favorita nisu uspeli da opravdaju ni Pablo Karenjo Busta, ni Tejlor Fric, ni Dijego Švarcman, ni Aleksander Zverev, ni Davidovič Fokina, a na kraju je ispao i drugi nosilac Kasper Rud. 

Foto: Tanjug/AP

Danas je na programu bilo treće kolo, a ni ono nije "štedelo" favorite budući da je svoje učešće na Australijan openu završio Danil Medvedev. Pre njega eliminisan je Kameron Nori, a jedini nosilac koji je opravdao ulogu favorita bio je Feliks Ože Aljasim. 

Sutra su na programu preostali mečevi trećeg kola, a nadamo se da će "seča favorita" obići Novaka Đokovića koji od devet časova igra protiv Grigora Dimitrova. Na teren će još Andrej Rubljov, Roberto Bautista Agut, Holger Rune i Aleks De Minor kada govorimo o nosiocima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija