• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

13:00

Barbara PIPKALA NOVAKA nakon pobede! Jelena, pakuj kofere i pravac Melburn! (VIDEO)

printscreen/eurosport

Tenis

Barbara PIPKALA NOVAKA nakon pobede! Jelena, pakuj kofere i pravac Melburn! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša teniserka, a danas novinarka Eurosporta Barbara Šet pipnula je Novaka Đokovića nakon meča kako bi utvrdila da li je on zapravo čovek

Muči povreda zadnje lože Novaka Đokovića već neko vremen, ali se to u igri srpskog tenisera nije videlo danas. Nole je pregazio Aleksa De Minora što je nateralo novinarku Eurosporta Barbaru Šet da ga "pipne" kako bi proverila da li je on stvarno čovek. 

Kada se uverila u to da se radi o čoveku pitala ga je da li je ovo bila teniska perfekcija. 

- Blizu... Bilo je dobro od početka, zadovoljan sam kako je noga reagovala, najbolje od početka turnira. Osetio sam da mogu lakše da se krećem, znao sam šta me očekuje. Iako se nikada nisam susreo sa De Minorom znao sam šta me čeka. Morao sam da ostanem agresivan, on je jedan od najbržih igrača na ATP turu. Sve u svemu - zadovoljan sam - rekao je Novak Đoković. 

Barbara je konstatovala da je Đoković sredinom prvog seta delovao kao da je sto posto siguran u svoju pobedu. 

- Nije bilo tako. Uvek verujem u sebe, svoje mogućnosti i znam da mogu da pobedim svakoga ako igram ovako. Imao sam pozitivno mišljenje, ali sam u isto vreme imao mnogo poštovanja prema njemu. Na ovom nivou meč može brzo da se okrene, posebno kada igrate protiv Australijanca na Rod Lejver Areni, navijači su pokašli da ga vrate, a ja nisam želeo da se to dogodi - dodao je srpski teniser. 

 

 

Ističe Đoković da je zadovoljan zbog činjenice da danas nije osećao bolove u nozi što ga posebno raduje. 

- Sjajno je što me noga nije bolela, bio je ovo kratak meč. Iako je trajao dva sata, opet je kraće nego tri-četri sata. Zbog svega što mi se desilo u prva tri kola ovakva pobeda mi je bila neophodna - podvukao je Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
El Schabany

pre 1 godinu

Treba Nolo da trenira sa Barbarom.....forhand, back hand ,smash....pa drop shot, inside outside.....Barbara je neverovatni potencijal...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija