• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

15:10

REKORDI PADAJU POD NOLETOM! Đoković je plasmanom u polufinale OVO zaradio, a uskoro POMERA NOVE GRANICE!

reuters

Tenis

REKORDI PADAJU POD NOLETOM! Đoković je plasmanom u polufinale OVO zaradio, a uskoro POMERA NOVE GRANICE!

Podeli vest

Ulaskom u polufinale Australijan Opena, Novak Đoković je došao na dve pobede od osvajanja najomiljenijeg grend slema

Poput tornada "oduvao" je Nole u četvrtfinalu Andreja Rubljova iz Rusije i stigao na samo dva koraka do podizanja desetog jubilarnog pehara u Melburnu.

Istovremeno, srpski as je došao na dva stepenika od prvog mesta ATP liste, pošto mu je neophodno da osvoji titulu i da se vrati tamo gde i pripada - na teniski tron, kako bi svrgao dosadašnjeg kralja Karlosa Alkaraza. Ipak, ne treba zaboraviti da prvi put u karijeri postane prvi igrač sveta ima i Stefanos Cicipas, ali Grk mora da osvoji titulu.

OD POLUFINALA 655.000 DOLARA

Ulazak među četiri najbolja na Ozi Openu donosi i 925.000 australijskih dolara, što je 655.000 američkih dolara, što znači da će Novak dodatno pojačati svoj rekord kada je u pitanju zarađeni novac od tenisa, po čemu je trenutno rekorder sa 164.786.653 dolara, a cifru će dodatno osvežiti sa osvojenim novcem iz Melburna.

Foto: reuters

Novak Đoković

PADA REKORD BIVŠEG TRENERA

Đoković je pobedom nad Rusom oborio i svoj lični rekord, jer je došao do 26. uzastopne titule na Australijan openu, čime je za jednu pobedu oborio svoj prethodni rekord sa 25 trijumfa. Sada je izjednačen sa Andreom Agasijem, koji je zaustavljen na 26 uzastopnih pobeda, a ukoliko Novak uđe u finale, postaće novi rekorder i oboriti dostignuće svog bivšeg trenera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija