• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

18:10

ŠOU! LUDNICA NA "LEJVERU"! Novak izbacio Rubljova, a Srđan Đoković vodio navijanje sa BAKOM SRBIJANKOM! (VIDEO)

Printscreen/Tiktok

Tenis

ŠOU! LUDNICA NA "LEJVERU"! Novak izbacio Rubljova, a Srđan Đoković vodio navijanje sa BAKOM SRBIJANKOM! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković porazio je Aleksandra Rubljova i plasirao se u polufinale Australijan opena, a po završetku meča viđene su potpuno lude scene u Melburnu.

Sada je već postala tradicija da se srpski navijači okupljaju na jednom mestu posle Đokovićevih trijumfa na Australijan openu, a to je bila praksa i sada.

Orilo se iz grla Novakovih navijača "Nole, mi te volimo", "Nole, Nole" i "Uzmi, Nole, novu titulu", a sve pesme pevao je i njegov otac.

Među svima, izdvojila se i baka koja svim srcem bodri "kralja belog sporta", a kojoj je u jednom momentu danas prišao i Novakov otac Srđan. On ju je očigledno zapazio prethodnih dana, pa je došao do nje i zajedno su se slikali uz srpsku zastavu.

 

Posle svega, baka Srbijanka je kratko otkrila i o čemu je pričala sa Srđanom Đokovićem.

- Zahvalio mi se za što se interesujemo za njegovog sina, da je dobar i da je miran - rekla je baka Srbijanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija