• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

15:32

AMERIČKI PROVOKATOR ČEKA NOVAKA! Nije hteo da pruži ruku Srbinu, to mu sigurno nije zaboravio! (VIDEO)

printskrin

Tenis

AMERIČKI PROVOKATOR ČEKA NOVAKA! Nije hteo da pruži ruku Srbinu, to mu sigurno nije zaboravio! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković se prošetao do polufinala Australijan opena, a sada ga čeka čeka meč sa Amerikancem Tomijem Polom (petak, 09.30)

Duel Đokovića i Pola je u petak i to u najboljem mogućem terminu za Srbiju. Prvo će na teren Karen Hačanov i Stefanos Cicipas od 4:30 po srpskom vremenu, a potom možemo da gledamo Novakov duel sa  Polom od 09:30. 

Pol se obrukao

Pol je na putu do polufinala savladao redom Jana Lenarda Štrufa, Antonija Davidoviča Fokinu, Džensona Bruksbija, Roberta Bautistu Aguta, u četvrtfinalu i zemljaka Bena Šeltona. Sa druge strane pred Đokovićem su redom padali Roberto Karbaljes Baena, Enco Kouko, Grigor Dimitrov, Aleks De Minor i Andrej Rubljev.

Biće ovo prvi međusobni meč Đokovića i Pola. Nisu igrali jedan protiv drugog, ali se poznaju. Krajem godine Amerikanac je bio na opraštanju Rodžera Federera u Lejver kupu. Tada je Pol ozbiljno obrukao. Nije pružio ruku Srbinu, pa je pokazao šta misli o našem teniseru. 

 

 


- Igrati protiv Novaka ovde u Australiji je sjajno. Video sam ga u svlačionici kada sam završio meč. Čestitao mi je. Ranije smo vežbali zajedno, ali nikada nismo igrali meč jedan protiv drugog. Očigledno mu je prilično ugodno ovde u Australiji. Biće to izazovan meč, ali sada igram svoj najbolji tenis, tako da je za to dobro vreme - rekao je Amerikanac nakon trijumfa u četvrtfinalu.

Njegov stil igre se zasniva na dosta trčanja. Mnogi satraju da se Pol sjajno kreće na terenu, možda i najbolje na "turu". 

Pre ovog polufinala Tomi Pol je najviše na grend slemovima dogurao prošle godine kada je ušao u četvrto kolo Vimbldona i treće kolo US Opena. U karijeri ima jednu titulu, pre dve godine je osvojio titulu u Stokholmu. Do sada je na ATP listi najviše dogurao do 25. mesta, a čak i ako izgubi od Novaka u polufinalu ući će u prvih 20 prvi put u karijeri.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija