• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2023

13:24

NOVAK ME NATERAO DA BUDEM LOŠ! Pol RAZOČARAN nakon DEBAKLA protiv Đokovića!

Tanjug

Tenis

NOVAK ME NATERAO DA BUDEM LOŠ! Pol RAZOČARAN nakon DEBAKLA protiv Đokovića!

Podeli vest

Američki teniser Tomi Pol nije bio previše raspoložen nakon eliminacije sa Australijan opena

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Australijan opena bio je Tomi Pol. Američki košarkaš je mimo svih očekivanja stigao do polufinala gde je naleteo na nepobedivog Novaka Đokovića i završio takmičenje u Melburnu.

- Mislim da sam riternirao vrlo dobro. Osećao sam da je meč išao vrlo brzo od početka, riternirao je vrlo dobro. Pogađao je duboko. Nije mi dozvolio da sprovedem bilo koji plan. Bilo je sjajno videti nivo na kojem sam i videti kako da ja budem taj koji pobeđuje. Bilo je to dobro iskustvo. Nije mi dozvolio da izvršim nijedan plan koji sam imao - rekao je Tomi Pol. 

Foto: Tanjug

Američki teniser ističe da izuzetno poštuje Novaka Đokovića, koji će u nedelju igrati svoje deseto finale na Australijan openu. Rival srpskog tenisera biće Stefanos Cicipasa koji je ranije danas savladao Karena Hačanova. 

- Mnogo igrača ima veliko poštovanje prema njegovoj igri. Definitivno je neverovatan igrač, posebno ovde u Australiji. Niko ne želi da ga vidi u svom delu žreba. Ali, ovo je polufinale Slema, ne možeš da igraš protiv lošeg igrača. Igrati protiv njega ovde je bilo kul iskustvo. Znao sam da će da igra vrlo dobro. Želeo sam da igram bolje danas. Naterao me je da igram loše. Sjajan igrač - dodao je Amerikanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija