• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2023

09:53

NOLE, NOLE, NOLE... SVI NA NOGAMA, TAKO SE DOČEKUJE ŠAMPION! Ovacije i aplauzi za Đokovića! (VIDEO/FOTO)

reuters

Tenis

NOLE, NOLE, NOLE... SVI NA NOGAMA, TAKO SE DOČEKUJE ŠAMPION! Ovacije i aplauzi za Đokovića! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Navijači Novaka Đoković napravili su ludu atmosferu pred finale Australijan opena

Devetostruki šampion Australijan opena Novak Đoković bori se za 10. trofej u Melburnu protiv Stefanosa Cicipasa. 

Samo jedan korak deli Novaka Đokovića od istorije - jubilarne 10. titule na Australijan openu i 22. grend slem titule u karijeri, kojom bi se izjednačio sa Rafaelom Nadalom.

Đoković ima veliki broj navijača na "Rod Lejver arene" i napravili su ludnici kada je Nole izlazio na teren, ali i ispred arene pred početak duela. Srpske zastave viore se na svakom koraku,  navijači su zaigrali i kolo. Kada je Nole ušao na teren dočekali su da ovacijama i gromoglasnim aplauzom. Bili su glasniji od Grka!

 

 

 

 

 

 

 


U Novakovom boksu je majka Dijana, ali nema oca Srđana, koji odlučio da posle nameštene afere u Melburnu, propusti i finale posle polufinala.

 

Foto: reuters

Dijana Đoković

Foto: reuters

 

Pred našim teniserom u Melburnu redom su padali Robert Karbaljes Baene (3:0), Enco Kuako (3:1), Grigor Dimitrov (3:0),  Aleks de Minor (3:0), Andrej Rubljov (3:0), a u polufinalu Tomi Pol (3:0). Ostao je još "samo" Stefanos Cicipas. Grk je na putu do finala eliminisao Alisa (3:0), Hiđikatu (3:0), Grikspora (3:0), Sinera (3:2), Lehečku (3:0) i Hačanova (3:1).

Ogroman je ulog na talonu. Novak ima priliku da osvoji 22. grend slem trofej u karijeri. Time bi se izjednačio sa Rafaelom Nadalom na večnoj listi. Pobeda u Melburnu bi vratila Đokovića na prvo mesto ATP liste. Time bi nastavio da niže nedelje na tronu, po čemu je i sada ubedljivi rekorder sa 373 nedelje na tronu. S druge strane, Cicipas juri svoj prvi grend slem pehar. 

Finale Australijan opena možete da pratite OVDE.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija