• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2023

10:24

AMERIKANAC U NEVERICI ZBOG ĐOKOVIĆA: Nikada to nisam video, on negativno pretvara u pozitivno...

reuters

Tenis

AMERIKANAC U NEVERICI ZBOG ĐOKOVIĆA: Nikada to nisam video, on negativno pretvara u pozitivno...

Podeli vest

Legendarni američki teniser Džon Mekinro je oduševljen zbog Novaka Đokovića, veruje da ništa ne može da ga poremeti da dođe do desetog trofeja na Australijan openu

U finalu Australijan opena igraju Novak Đoković i Stefanos Cicipas, a nole juri jubilani trofje u Melburnu i 22. grend slem, kako bi se izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju najvećih titula.

Mekinro kaže da se nikako ne brine za atmosferu u Melburnu gde su mnogi protiv Novaka Đokovića, posebno nakon priča o "lažiranju povrede" i fotografiji njegovog oca sa ruskim zastavama.

- Od svih igrača protiv kojih sam igrao ili koje sam gledao, Novak Đoković ubedljivo najbolji svih vremena kada treba pretvoriti nešto negativno u pozitivno. Ako budu protiv njega, nekako će uspeti da to iskoristi kao gorivo da podigne nivo tenisa na kakav niko drugi ne može. To je energija protiv koje se ne može - rekao je Mekinro pred početka finala. 

Foto: REUTERS/Hannah Mckay

Džon Mekinro navija za Novaka Đokovića

Jedan igra za rekordni 22. grend slem, a drugi za prvi u karijeri:

- Nikad ni u najluđim snovima nisam mislio da ću videti trojicu tenisera koji imaju preko 20 grend slemova... Ja imam sedam, to je sad ništa! - rekao je Mekinro.

Pred našim teniserom u Melburnu redom su padali Robert Karbaljes Baene (3:0), Enco Kuako (3:1), Grigor Dimitrov (3:0),  Aleks de Minor (3:0), Andrej Rubljov (3:0), a u polufinalu Tomi Pol (3:0). Ostao je još "samo" Stefanos Cicipas. 

Foto: Tanjug/AP

Stefanis Cicipas i Novak Đoković bore se za trofej u Melburnu

Grk je na putu do finala je eliminisao Alisa (3:0), Hiđikatu (3:0), Grikspora (3:0), Sinera (3:2), Lehečku (3:0) i Hačanova (3:1).

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
S U R D U K T O R

pre 1 godinu

УСРЕДСРЕЂЕНА MEНТАЛНА СНАГА СРПСКА против које логистика шансе нема !!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija