• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2023

12:52 >> 12:53

Pao u boksu pa ZAPLAKAO u MAJČINOM ZAGRLJAJU! ŠAMPIONE, NE MOGU TI NIŠTA! DIRLJIVE SCENE - NOVAKA STIGLE EMOCIJE! (VIDEO)

printscreen

Tenis

Pao u boksu pa ZAPLAKAO u MAJČINOM ZAGRLJAJU! ŠAMPIONE, NE MOGU TI NIŠTA! DIRLJIVE SCENE - NOVAKA STIGLE EMOCIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Australijan open, a ujedno i 22. grend slem titulu

Šampion! Novak Đoković novi je šampion Australijan opena. Ono što je trebalo da se slavi prošle godine desilo se danas, srpski teniser je došao do desete titule u Melburnu, a onda je otišao do svog boksa kako bi proslavio pobedu! 

Đoković je prvo slavio sa timom, a potom pao u zagrljaj majke Dijane i brata Marka kada su počele suze. Slomile su Novaka emocije, pao je na pod i nekoliko minuta plakao bez prestanka.

 

 

Vratilo se Novaku za sav pakao kroz koji je morao da prođe kroz čitavu karijeru, a posebno kroz poslednjih godinu dana. Deportacija, zabrana igranja, osude javnosti... 

Nije uspevao Novak da se smiri ni nakon što se vratio na teren, došao do svog mesta i nastavio da plače. Sa njim su plakali svi navijači na Rod Lejver Areni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija