• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2023

14:00

STVORILI SMO ČUDOVIŠTE, LAGANO UZIMA 28 SLEMOVA! Oglasio se i "BRAT" Kirjos! Svet se KLANJA Đokoviću! Bio je DEMONIZOVAN...

Tanjug/AP

Tenis

STVORILI SMO ČUDOVIŠTE, LAGANO UZIMA 28 SLEMOVA! Oglasio se i "BRAT" Kirjos! Svet se KLANJA Đokoviću! Bio je DEMONIZOVAN...

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos oglasio se nakon što je Novak Đoković osvojio 22. grend slem titulu

Osvojio je Novak Đoković novi trofej na Australijan openu, novu grend slem titulu, a na prvu reakciju nije se dugo čekalo. Nekada veliki rival, a danas veliki prijatelj najboljeg tenisera svih vremena Nik Kirjos oglasio se putem Tvitera. 

On je u svom stilu prokomentarisao pobedu Novaka Đokovića nad Stefanosom Cicipasom i dolaska do 10. titule u Melburnu, odnosno, 22. grend slema, te prvog mesta na ATP listi.

- Haha, rekao sam vam. Stvorili smo čudovište. Svaka čast Novače… Seo sam na krevet i uživao u celom šouu - rnapisao je Nik Kirjos, a potom prognozirao da će Novak Đoković do kraja karijere osvojiti 28 grend slem titula. 

Novakov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Janko Tipsarević samo je kratko napisao da priča o najboljem u istoriji tenisa – uopšte nije tema.

- GOAT tema je okončana pre dve godine - smatra Tipsarević. 

Nekadašnji britanski teniser Greg Rusedski smatra da je Đoković u ovom momentu nezaustavljiv. 

- Trenutno izgleda da Novaka ništa ne može da zaustavi. Deseta titula Australijan Opena, 22. grend slem i brojimo dalje. Od trijumfa na Vimbldonu izgubio je samo dva meča i osvojio šest titula. Ubedljivo najbolji teniser na planeti. Za početak ove godine 12-0. Aplauz - napisao je Rusedski. 

Nije samo teniski svet pratio magiju Novaka Đokovića. Legendarni fudbaler Met Le tisije takođe se oglasio nakon pobede našeg tenisera i uz snimak Novakovih suza nakon pobede prokomentarisao...

- Evo koliko mu znači ovo nakon što je bio demonizovan. Ovde pred vama je čovek od integriteta!

Poruke podrške stigle su od Ons Žabur, Tanasi Kokinakisa, Huana Martina Del Potra, Roda Lejvera, Filipa Đuričića...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17