• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2023

07:36

NOVAK SE IZVINJAVAO GORANU, KRIVO MU JE ZBOG SVEGA: Ne znam da li ćeš mi oprostiti....

reuters

Tenis

NOVAK SE IZVINJAVAO GORANU, KRIVO MU JE ZBOG SVEGA: Ne znam da li ćeš mi oprostiti....

Podeli vest

Novak Đoković se vratio u Melburn, nakon što je prošle godine deportovan iz Australije, i na omiljenom teniskom terenu osvojio 10. Australijan open i 22. grend slem titulu.

Novak Đoković se vratio u Melburn, nakon što je prošle godine deportovan iz Australije, i na  omiljenom teniskom terenu osvojio je 10. Australijan open i 22. grend slem titulu.

Nakon meča je Novak prvo zaplakao u naručju porodice, pa je potom jecao kada su ga stigle emocije, a onda se obratio treneru Goranu Ivaniševiću. Znao je Đoković da viče na Hrvata više puta tokom turnira u Australiji. Ništa zlonamerno nije u pitanju, već je Novak to izgovorio pod naletom adrenalina.

Foto: reuters

Goran Ivanišević

Posle meča, srpski as se osvrnuo na tu situaciju, te je pitao Ivaniševića hoće li mu oprostiti zbog toga.

- Kakvo je ovo putovanje bilo za porodicu, tim i mene. Ne znam odakle bih počeo. Znam da me svi vi ljudi tolerišete, neke od najgorih strana mojeg karaktera - rekao je Nole i pecnuo trenera:

- Zašto se smeješ, Gorane? Ne znam da li ćeš mi oprostiti šta sam sve radio ove godine. Ovaj trofej je vaš koliko i moj - rekao je Novak.

Foto: reuters

 

- Mislim da rezultati koje postižem ovde dovoljno govore i naravno da postoji želja da se vratim i naredne godine. Prošlo je tačno 15 godina od kada sam osvojio prvi grend slem ovde u Melburnu, tada su oba moja brata bila sa mnom, sada je sa mnom samo jedan, Marko. To čini ovu pobedu još posebnijom. Voleo bih da se vratim, vraćaću se sve dok budem igrao na visokom nivou.

 Novak Đoković je opet najbolji teniser sveta, svrgnuo je sa trona Karlosa Alkaraza. Osvajanjem desete titule u Melbrunu osvojio i 2.000 bodova, pa je opet prvi sa 7.070 bodova. Karlos Alkaraz je drugi sa 6.730. Stefanos Cicipas je napredovao za jedno mesto i od ponedeljka je treći na svetu sa 6.195 bodova.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija