• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2023

08:02

PRED NOVAKOM JE VAŽNA ODLUKA: Prvo moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava!

reuters

Tenis

PRED NOVAKOM JE VAŽNA ODLUKA: Prvo moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava!

Podeli vest

Novak Đoković je u nedelju postao šampion Australijan opena 10. put u karijeri

To nije, sve Novak je osvojio 22. grend slem u karijeri i vratio se na prvo mesto na ATP listi. Nakon meča je prvo zaplakao u naručju porodice, nije mogao da se smiri ni dok je čekao početak ceremonije dodele pehara.

Stigle su emocije našeg tenisera. Nije mu bilo lako, pod velikim pritiskom je odigrao turnir u Melburnu. Pre samo godinu dana Australijanci su ga proterali kao da je kriminalac, vratio se, a onda je morao da se bori sa povredom zadnje lože, pa se njegov otac Srđan našao u centru skandala. Sve je Đokoivć pregrmeo i domogao se jubilarnog trofeja. 

Foto: reuters

Novak Đoković sa osmehom na licu posle velikog uspeha

 

Prvi grend slem je završen u nedelju, ali svi jedva čekai opet našeg asa da vide na terenu.

- Moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava i u zavisnosti od toga, odlučiću da li idem u Dubai ili ne. Za sada sam prijavljen, ali videćemo da li ću se za nekoliko nedelja vratiti na teren. Dubai se igra u poslednjoj sedmici februara, nisam doneo konačnu odluku - objasnio je Novak. 
 

Turniru u Dubaiju igra se od 27. februar do 4. marta. Ako bude igrao, Novak će se boriti za šestu titulu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prethodno je turnir osvajao 2009-2011, 2013. i 2020. godine.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija