• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2023

21:53

IVANIŠEVIĆ JE NOVAKOV NAJVEĆI PROTIVNIK! Teniserka iznela zanimljivo mišljenje!

REUTERS/Loren Elliott

Tenis

IVANIŠEVIĆ JE NOVAKOV NAJVEĆI PROTIVNIK! Teniserka iznela zanimljivo mišljenje!

Podeli vest

Nemačka teniserka Andrea Petković iznela je zanimljiva gledišta o Novaku Đokoviću

Srpski teniser se vratio na vrh ATP liste pobedom nad Stefanosom Cicipasom u finalu Australijan Opena.

Andrea Petković smatra da je on na Australijan openu igrao možda i najbolji tenis u svojoj karijeri.

- Gledajući Novaka u poslednje dve nedelje, tokom kojih je igrao verovatno najbolji tenis u životu, razmišljala sam o nečemu. Njegova najveća snaga su oči – on vidi lopticu ranije od bilo koga drugog – i prilagodljivost. On nema poseban “Novakov” stil igre, ali u stanju je da se prilagodi na bilo koje uslove, podlogu i protivnika. Potrebno mu je da igra odbranu? Igraće odbranu. Potrebno je da bude agresivan? Biće agresivan. Treba da uzvrati kontraudarom? Uzvratiće - kaže on.

Foto: AP Photo/Hamish Blair

Pomenula je trenera Novaka Đokovića, Gorana Ivaniševića.

- Boris Beker nedavno mi je rekao nešto veoma zanimljivo: ‘Novak je kao voda, nikada ga ne možeš uhvatiti‘. Fascinantno je to gledati godinama. Da, očigledno je mentalno jak, fizički sposoban, itd, itd… Ali ta sposobnost da se prilagodi ga čini gotovo nepobedivim, jer kao protivnik nikada ne znaš kakav će bit na drugoj strani mreže u datom trenutku.” Takođe: Nekada se čini da mu je najveći protivnik… Goran. Šta vi ljudi mislite - rekla je on.

Petkovićeva je rođena u Tuzli, a najbolji plasman u pojedinačnoj konkurenciji imala je 8. avgusta 2011. godine, kada je bila deseta, i 28. septembra 2009. godine kada je u igri parova postala 68. na svetu. Nije osvojila nijednu VTA titulu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija