• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

14:17

NEČUVENO! Sraman potez Cicipasovog oca u finalu AO! (VIDEO)

reuters

Tenis

NEČUVENO! Sraman potez Cicipasovog oca u finalu AO! (VIDEO)

Podeli vest

Apostolos Cicipas, otac Stefanosa Cicipasa, obrukao se tokom finala Australijan opena, ceremoniju dodele pehara nije ispratio kako dolikuje

Tokom svečane ceremonije, kada su dodeljeni trofeji Đokoviću i Cicipasu, Apostolos se nije udostojio da ustane, kada je ceo stadion bio na nogama.

Prvo se navijačima obratio Cicipas, a potom je govor održao Đoković, a Apostolos je sve vreme sedeo. Nema sumnje da mu je poraz teško pao, ali je njegovo ponašanje nečuveno.

Mada, možda Cicipasovom ocu nije bilo dobro,mada nije ni aplaudirao Novaku kada je digao pehar i hvalaio Stefanosa. 

Foto: reuters

Apostolos Cicipas, otac Stefanosa Cicipasa

- Novak je jedan od njih, gledao sam ga kada sam bio dete, volim kako izvodi stvari na terenu sa svojom igrom. Ali, on je definitivno to zaslužio sa tolikom posvećenošću, tolikim profesionalizmom, to je alarm za buđenje za mene da uradim isto, mogu samo da učim iz toga, da iskoristim to za svoje dobro i drago mi je da imam priliku da to iskoristim. U današnjem vremenu, sa društvenim mrežama i svim vestima i informacijama koje možete da iskoristite, ovo je najbolje vreme da igrate tenis - poručio je Stefanos posle meča, dok je Nole posetio na  prijateljstvo Srba i Grka.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Stefanos Cicipas

- Vole bih da kažem nešto za Grčku i Srbiju. Mi smo male zemlje koje nemaju tenisku tradiciju, mislim da ovo znači za bilo kog mladog tenisera koji ovog gleda i sanja da bude ovde. Sanjajte veliko, usudite se, nemojte da vam bilo ko oduzme snove, nebitno je odakle dolazite. Što ste u većem minusu, što imate gore detinjstvo, snažniji ste. Stefanos i ja smo dokaz. Ne dopustite da vam neko oduzme san, zalivajte to kao cveće. Sanjajte veliko, jer možete da uspete - održao je Nole emotivan govor.


.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

a sta je to cudno sad vam je jasno zasto je cicipas tolko nevaspitan .. Kakav otac takav sin

a da

pre 1 godinu

Неваспитани грк. Циго. Утеро матери Апостолос.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija