• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

00:02

NOVAK JE GOSPODAR! LEGENDARNI AMERIKANAC O ĐOKOVIĆU! Nema šanse da ne osvoji još DVA ILI TRI GREN SLEMA!

reuters

Tenis

NOVAK JE GOSPODAR! LEGENDARNI AMERIKANAC O ĐOKOVIĆU! Nema šanse da ne osvoji još DVA ILI TRI GREN SLEMA!

Podeli vest

Legendarni Amerikanac, Džon Mekinro, veruje da se Novak Đoković neće zaustaviti na onome što je postigao u Melburnu.

Srpski teniser je odigrao sjajan turnir, osvojio je 10. titulu na Australijan openu, a ukupno 22. grend slem trofej.

Mekinro je ubeđen da će se Đoković i u budućnosti radovati peharima sa najvećih turnira.

- Ne znam još koliko će osvojiti, ali teško je zamisliti da neće osvojiti bar još dve ili tri. Rodžer Federer je osvojio tri posle 35, Rafa takođe. Novak je verovatno fizički najbolji od svih njih. Nije imao mnogo povreda tako da lako mogu da ga vidim kako osvaja bar još tri pehara - rekao je Mekinro.

Foto: Reuters

On je poručio i da nikada nije video od Novaka emocije kakve je pokazao nakon finala protiv Stefanosa Cicipasa.

- Verujem mu kada kaže da je ovo bila njegova najveća pobeda u karijeri. Neverovatno je otporan i velika je stvar za našu igru. Novak je gospodar samomotivacije, da pronađe načine da održi tu glad, radi sve što treba da bi napredovao. To traži veliku posvećenost. Zato su ta tri momka, Rodžer, Novak i Rafa tu gde su. Gladniji su titula od ostalih igrača, disciplinovaniji i rade sve što je potrebno - zaključio je čuveni Amerikanac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija