• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2023

23:54

OŠTRO O GOAT TRCI! To je nepoštovanje!

Reuters/Andrew Boyers

Tenis

OŠTRO O GOAT TRCI! To je nepoštovanje!

Podeli vest

Austrijski teniser Dominik Tim odlučio je da ne priča o "GOAT" trci.

Već godinama glavna tema u svetu tenisa je "GOAT" trka, odnosno ko će iz velike trojke poneti epitet najboljeg svih vremena. Čini se da je Rodžer Federer ispao iz konkurencije, te da će se glavna "borba" voditi protiv Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. 

Većina tenisera iznela je svoj stav o "GOAT" trci, ne i Dominik Tim koji ističe da su priče o toj temi nepoštovanje. 

- Sa svima njima imam sjajan odnos. Odlično se slažem sa svom trojicom i podjednako im se divim. Sve vreme se priča ko je bolji, to nije dobro. Ne volim o tome da pričam - rekao je DOminik tim i nastavio. 

Foto: REUTERS/Pascal Rossignol

- Mislim da je to nepoštovanje prema svakom od njih, svi su postigli neverovatne stvari koje vrlo verovatno niko neće postići. Ne postoji jedan GOAT, sva trojica to zaslužuju jer su jedinstveni!

Dominik Tim bio je jedan od predstavnika "novog talasa" na ATP turu, ali su povrede usporile napredak austrijskog tenisera. On je trenutno 99. igrač sveta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija