• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. Moravčević

19.02.2023

12:03

PODIVLJALE CENE ZEMLJIŠTA U BLIZINI VILE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Zbog prvog tenisera sveta ar placa 7.000 evra! (VIDEO/FOTO)

printscreen

Tenis

PODIVLJALE CENE ZEMLJIŠTA U BLIZINI VILE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Zbog prvog tenisera sveta ar placa 7.000 evra! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Parcele u selu Pavlovci u Vojvodini i Rogači kod Kosmaja koštaju i po milion evra samo zato što je na tim lokacijama kuću i imanje kupio Novak Đoković.

Ar placa u Pavlovcima u Vojvodini, ali i u selu Rogača kod Kosmaja košta i do 7.000 evra samo zato što "imate pogled" na imanje Novaka Đokovića ili ste u njegovoj blizini. Ranije ste na ovim lokacijama mogli da pazarite ar za 200-300 evra. Novakova vila u u selu Pavlovci ima brojne  propratne objekte u vidu restorana i bazena, a nema mnogo komšija, jer je na samoj obali veštačkog jezera, ima direktan prilaz Pavlovačkom jezeru. Imanje Đokovića, opasano je betonskim stubovima na kojima je rasveta, na imanju su zasađena mlada stabla, a u jednom delu je zimzeleno drveće.

Foto: printscreen

Vila Novaka Đokovića



Otkad je najbolji srpski teniser pre pet godina sagradio kuću pored Pavlovačkog jezera u opštini Ruma, cene zemljišta su povećane i po 20 puta, pa je tako početkom septembra prošle godine prodata njiva za neverovatnih milion evra. Novi vlasnik tada je pazario zemljište veličine 5,66 hektara odmah do placa Đokovića, a za hektar je dao 176.000 evra.  U Pavlovcima više nema kuća na prodaju, ostalo je samo nekoliko placeva, a trenutno je jedna od najatraktivnijih parcela ona od 4,66 hektara. 

Foto: printscreen

 

 

Slična situacija je i na obroncima Kosmaja, gde se mnogi utrkuju ko će da se skući bliže teniskom asu, koji je kupio kuću i imanje od Elene i Jugoslava Karića. Otkako je popularni teniser došao, cena okolnog zemljišta skočila je i do 7.000 evra.

Foto: printscreen

 

Ovo potvrđuje i nedavno objavljeni oglas iz Sopota u kom prodavac navodi: "Na Kosmaju, u naselju Rogača, u neposrednoj blizini (oko 100 metara) od našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića u ponudi je plac od 55 ari (5.000 evra po aru). Plac ima struju, vodu i gas. Sa placa se pruža fenomenalan pogled, u pitanju je zapadno orijentisana sunčana strana. Dozvoljena gradnja su podrum, prizemlje plus sprat. Na samo 45 minuta od centra Beograda."

Novak vilu u Španiji platio 10 miliona evra

U Španiji je Novak Đoković kupio prelepo imanje u poznatom letovalištu Kosta del Sol.Navodno, kako su španski mediji pisali, za nju je izdvojio oko 10 miliona evra. Luksuzna vila ima 1.000 kvadrata, a nalazi se na imanju koje se prostire na oko 3.500 kvadratnih metara. Ima bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelepu baštu sa pogledom na more... Đoković poseduje i stan u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu, koji mu služi za krstarenja po Jadranu. Prema pisanjima medija, stan vredi oko 2,2 miliona evra. Novak poseduje penthaus na Novom Beogradu u elitnom naselju, kao i luskuzne stanove u Monte Karlu, Majamiju i Njujrku. 

Najskuplju parcelu u ovom kraju koju smo našli u oglasima vlasnik ceni 7.278 evra po aru i takođe Đokovića koristi kao mamac. 

Foto: printscreen

 



Prodajem plac na Kosmaju. Plac se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u blizini vile Novaka Đokovića. Mesto gde nema više slobodnih placeva za gradnju. Dođite i uverite se. Može zamena za automobil uz doplatu. Srećna kupovina - piše u oglasu za plac površine devet ari koji se prodaje za 65.500 evra.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija