• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2023

23:45

NOVAK ĆE BITI VLASNIK SVIH REKORDA! Francuz se POKLONIO Đokoviću!

Starsportphoto

Tenis

NOVAK ĆE BITI VLASNIK SVIH REKORDA! Francuz se POKLONIO Đokoviću!

Podeli vest

Francuski teniser Nikolas Mau ubeđen je da će Novak Đoković oboriti sve moguće rekorde u "belom sportu".

Postavio  je Novak Đoković danas novi rekord po broju nedelja na vrhu svetske liste. Srpski as je danas prestigao Štefi Graf i sa 378 nedelja usamljen je na vrhu večne liste. 

To je još jedan u moru dokaza da se radi o najboljem teniseru svih vremena svidelo se to nekima ili ne. Mnogi stručnjaci su već sada priznali da je Đoković "GOAT", a to je uradio i francuski teniser Nikolas Mau u razgovoru za "Ekip". 

- Novak će na kraju biti vlasnik svih rekorda. Ipak, čak i da sve to osvoji, uvek će biti debata oko toga ko je GOAT, a to apsolutno ne bi bio slučaj da se tiče Federera ili Nadala - rekao je Mau. 

Foto: reuters

Francuz smatra da razume poziciju u kojoj se Novak Đoković nalazi, ali i njegovo ponašanje u brojnim situacijama. 

- Mislim da je on potcenjen. Razumem ga potpuno kada kaže da se uvek negativno interpretira čim nešto uradi. Ponekad i on drži štap u rukama, takođe. Ipak, smatram da su sve te kritike prtema njemu nekorektne posle svega što je postigao - podvukao je Mau. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija