• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2023

08:19

ZLO! Ovaj čovek će da pukne od muke, ne može da podnese Đokovića!

Reuters/printscreen

Tenis

ZLO! Ovaj čovek će da pukne od muke, ne može da podnese Đokovića!

Podeli vest

Američki novinar Ben Rotenberg, koji ne propušta priliku da kritikuje prvog tenisera sveta, morao je da se oglasi nakon što je Novak Đoković postavio novi rekord.

Novak Đoković od ponedeljka je apsolutni rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste. Srpski teniser je taj rekord oborio kada je u pitanju muška konkurencija, ali to nije bilo dovoljno, pa su mu nametnuli i žensku. Nema problema, može Novak i to! Oborio je rekord Štefi Graf, ostala je na 377 nedelja na vrhu, Srbin je počeo 378. i u nastavku sezone bi to mogao da popravi rekord. 

Ben Rotenberg je morao da se javi nakon što je Novak Đoković opet ispisao istoriju.

- Stvari su se iskomplikovale za Novaka Đokovića kao što ste verovatno čuli, ali on nikada nije značajno prestao da bude najbolji igrač na ATP turu i uspeo je da prestigne rekord Štefi Graf sa 378. nedelja na vrhu aTP liste. Sledeća meta mu je ako to želi Majk Brajan koji je proveo 506 nedelja na prvom mestu liste dublova - napisao je Rotenberg na Tviteru.

Foto: printscreen instagram/djokernole

Novak Đoković je dobio tortu nakon što je postavio novi rekord

Nastavio je sa nabrajanjem rekorda, pomenuo 23 Grend slem titule Serene Vilijams, ali i onog po broju titula u singlu. Đoković ih ima 93, a na vrhu je Martina Navratilova sa 167. Kada govorimo samo o muškarcima, ispred Đokovića je Ivan Lendl (94), Rodžer Federer (103) i Džimi Konors (109).

Jasno je da ne postoji više nikakav argument da Novak Đoković nije najbolji igrač u istoriji bar kada je ovaj parametar u pitanju, pa sad hejteri kao Ben lupaju gluposti nameću nove ciljeve koji nemaju veze s vezom. 

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17