• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

09:34

ĐOKOVIĆ SE SPRDA, IZLUĐUJE HEJTERE! Pitali su ga šta je žvakao tokom meča, nije hteo da otkrije tajnu!

reuters

Tenis

ĐOKOVIĆ SE SPRDA, IZLUĐUJE HEJTERE! Pitali su ga šta je žvakao tokom meča, nije hteo da otkrije tajnu!

Podeli vest

Novak Đoković je tokom prvog meča u Dubaiju nešto žvakao, ali posle pobede nije želeo da otkrije o čemu se radi, što je dodatno izludelo njegove hejtere na društvenim mrežama.

Prvi teniser sveta je na startu Dubaija pokidao živce navijačima. Morao je naš as da se pomuči na startu prvog tunira nakon osvajanja Australijan opena.  Posle velike borbe i žestokog mučenja savladao je inspirisanog Čeha Tomaša Mahača posle tri seta rezultatom 6:3, 3:6, 7:6.

Istina, nije Novak igrao od Melburna, malo je "zarđao", ali tokom meča smo videli i dve intervencije njegovog tima. Najpre je srpskom asu smućkan "čarobni napitak", a potom su mu poslali tabletu. Misterija je ostala nerešena, kao i šta je naš as žvakao tokom meča.  

Nakon konstatacije novinara da je "primećeno da je nešto žvakao sve vreme", Nole je kratko rekao:

- Posebna jedna žvaka, ne mogu da ti odam tajnu - rekao je za Sportklub Đoković uz smešak.

Očekivano, hejtere na društvenim mrežama je to razbesnelo, jer ne znaju šta to Novak jede, pa ne sumnjamo da će ekspresno konstruisati neku glupu priču, kao što godinama rade. Svestan je toga prvi tenisera sveta, pa je možda namerno malo pecnuo mrzitelje. 

Foto: reuters

Novak Đoković

Novak je pričao i o razlogu nešto slabije partije.

- Od svega po malo. Rekli su mu da ću imati malo poteškoća sa kretanjem, tajmingom, izvođenjem udaraca i da će da postoje oscilacije i to se i dogodilo. Trenirao sam odlično, ali postoji razlika u odnosu na meč. Sve je to u redu, to je deo procesa vraćanja, forme. Nadam se da će svaki meč biti bolji.

Rival Novaku Đokoviću u drugom meču u Dubaiju je 39. sa ATP liste, Holanđanin Talon Grikspor, koji je sa 6:4, 3:6, 6:2 savladao 56. igrača sveta, Konstanta Lestijena.

Foto: reuters

 

Nismo dugo igrali, svi igraju dobar tenis, nije igrač iz vrha, ali igra dobro ako dobije priliku. Sigurno će kao i Mahač pokušati da igra tenis života. Nemaju šta da izgube protiv mene, svako hoće skal - zaključio je Đoković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija