• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2023

23:06

JOŠ UVEK ČEKAM VESTI IZ AMERIKE! Đoković NE ODUSTAJE i nada se DOZVOLI!

reuters

Tenis

JOŠ UVEK ČEKAM VESTI IZ AMERIKE! Đoković NE ODUSTAJE i nada se DOZVOLI!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković još uvek čeka vesti iz Amerike povodom nastupa na mastersima u Majamiju i Indijan Velsu.

Nije uspeo Novak Đoković da se plasira u finale ATP Dubaija pošto ga je danas nakon šest vezanih poraza savladao Danil Medvedev. Rus je iskoristio sve greške srpskog tenisera i naneo mu prvi poraz u 2023. godini. 

Nakon poraza Novak Đoković je izašao pred novinare, a glavna tema bila je budućnost srpskog tenisera budući da još nije poznati da li će nastupati na turnirima u Sjedinjenim Američkim Državama. 

- I dalje čekam vesti iz Amerike. Ako nema toga, igraću na šljaci. Onda je Monte Karlo verovatno sledeći turnir. Ako je tako, uzeću neko vreme da se odmorim i pripremim. Šljaka je najzahtevnija podloga. Zahteva mnogo više vremena za pripremu od drugih podloga. Godina je duga, počeo sam je na najbolji mogući način, pobeđivao sam u nizu, uzeo Australijan open. To mi je bilo najvažnije, to je bio prioritet u prvom delu godine. Naravno, pobeda na svakom drugom turniru je bonus. Uvek ću davati sve od sebe da igram najbolje na svakom turniru. Znam da ima onih gde želim da budem na vrhuncu forme i igram najbolji tenis. Godinama sam uživao igrajući u Dubaiju. Nastaviću da se vraćam jer je to mesto gde volim da provodim vreme, treniram i igram pred sjajnom i mnogobrojnom publikom - rekao je Novak Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija