• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

08:51

BRAVO, OLGA! Srpkinja u glavnom žrebu Indijan Velsa!

Tanjug

Tenis

BRAVO, OLGA! Srpkinja u glavnom žrebu Indijan Velsa!

Podeli vest

Mlada srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb Indijan Velsa.

Danilovićeva je savladala Kaju Juvan, teniserku iz Slovenije, posle borbe u tri seta i dva sata i 47 minuta igre – 7:6, 5:7, 6:3.

Razmenile su teniserke po brejk, a prvi set se rešavao u taj-brejku! Uspela je Olga uz mnogo muke četvrtu set loptu da pretvori u poen i da povede na ovom meču.

Foto: Tanjug

 

Interesantno i napeto je bilo u drugom setu, gde su se brejkovi ređali kao na traci! Viđeno ih je pet, a jedan više napravila je Juvan, što joj je donelo izjednačenje na 1:1.

Zaigrala je Olga na sve ili ništa, pa iako je Slovenka prva došla do brejka, Danilovićeva je potom dva puta uzastopno oduzela servis rivalki i uspela da tu prednost sačuva do kraja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija