• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

14:47

MAREJ PRIČAO O RUSIMA I BELORUSIMA NA VIMBLDONU: Neću POLUDETI, ali...

Tanjug/AP

Tenis

MAREJ PRIČAO O RUSIMA I BELORUSIMA NA VIMBLDONU: Neću POLUDETI, ali...

Podeli vest

Britanac Endi Marej čekuje da će organizatori Vimbldona dozvoliti ruskim i beloruskim teniserima da učestvuju ove godine na trećem grend slem turniru sezone u Londonu.

Organizatori turnira u Londonu su zabranili prošle godine nastup ruskim i beloruskim teniserima na Vimbldonu zbog rata u Ukrajini.

Rukovodstva WTA i ATP su potom odlučila da za Vimbldon ne dodeljuju bodove za svoje rang-liste, a organizatori su kažnjeni sa 1,4 miliona funti zbog zabrane teniserima da učestvuju.

Foto: Tanjug

 

- To je zaista teško i razumeo sam igrače koji nisu mogli da igraju prošle godine. Ali isto tako sam razumeo i situaciju zbog čega je organizatorima teško da donesu odluku. Koliko sam shvatio, biće im dozvoljeno da igraju i neću poludeti ako se to dogodi. Ali ako bi Vimbldon krenuo drugim putem, razumeo bih i to - rekao je Marej.

Nedavno je legendarni američki teniser Džon Mekinro nada se da će ruskim i beloruskim predstavnicima biti dozvoljeno da igraju na ovogodišnjem Vimbldonu.

Foto: reuters

 

- Prošle godine se nisam slagao sa činjenicom da ruskim i beloruskim teniserima i teniserkama nije dopušteno da igraju na Vimbldonu. Ni ove godine se ne slažem sa tim. Ne znam šta će sada da učine - rekao je Džon Mekinro. 

Vimbldon će ove godine biti odigran od 3. do 16. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

koliko su gori ovi danasnji EU nacisti kaze cinjenica da ni Hitler na olimpijadi nije branio crncima i drugima da se takmice . sto znaci da je ova EU toliki sljam da se to ni zamisliti ne moze naravno tu ubrajam i smrdljive britance i njihovu nacisticku bracu amerikance

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija