• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2023

11:25

ALKARAZ BI DA SVRGNE NOVAKA SA TRONA! Spreman sam za Indijan Vels, ŽELIM DA BUDEM BROJ 1!

Tanjug

Tenis

ALKARAZ BI DA SVRGNE NOVAKA SA TRONA! Spreman sam za Indijan Vels, ŽELIM DA BUDEM BROJ 1!

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da mu je cilj da osvoji masters u Indijan Velsu i da se vrati na prvo mesto ATP liste.

Karlos Alkaraz je drugi na ATP listi sa 380 bodova manje od prvoplasiranog Novaka Đokovića, koji ne igra u Indijan Velsu pošto mu je zabranjen ulazak u SAD jer nije vakcinisan protiv korona virusa.

Španac je poražen u finalu ATP turnira u Rio de Žaneiru, a potom se povukao sa turnira u Akapulku zbog povrede tetive.

Foto: REUTERS/Sergio Moraes

 

- Trenutno se dobro osećam. Danas je bio prvi trening koji sam odradio sa nekim igračem. Uzeo sam nekoliko slobodnih dana, sada sam spreman- rekao je Alkaraz u Kaliforniji.

Španac bi u slučaju osvajanja ovog turtnira mogao da se vrati na prvo mesto i zameni Srbina. On je prošle godine stigao do polufinala Indijan Velsa i brani 360 poena.

- Radiću na tome. Osvojiti ovaj turnir i ponovo biti broj jedan je za mene veliki cilj. Naravno da je uvek teško igrati masters i zaista želim da ostvarim dobar rezultat, pošto volim da igram ovde. Mislim da dobro igram na tvrdoj podlozi. Nisam favorit za osvajanje turnira, jer je prošlo dosta vremena od kada sam igrao na njoj. Ima mnogo sjajnih tenisera koji imaju šanse da osvoje turnir. Naravno da i ja imam svoje šanse i pokušaću da ih iskoristim -  istakao je Alkaraz, koji je u Indijan Velsu prvi nosilac i slobodan je u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela Australijanca Tanasija Kokinakisa i Amerikanca Brendona Holta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:drapata4@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp / viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)

sledeća vest

Vesti

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan
Društvo

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da će, prema obećanju izvođača, 15. oktobra biti završeno iskopavanje desne cevi u tunelu “Munjino brdo” na poslednjoj deonici autoputa između Pakovraća i Požege, a 23. novembra na levoj cevi čime će taj tunel kompletno biti prokopan.

01.09.2024

13:21

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija