• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

09.03.2023

12:38

SA GLUMICE PREŠAO NA SEK*I FUDBALERKU! Cicipas poslao reket plavuši iz Aston Vile!

printscreen

Tenis

SA GLUMICE PREŠAO NA SEK*I FUDBALERKU! Cicipas poslao reket plavuši iz Aston Vile!

Podeli vest

Grčki teniser Stefanos Cicipas (24) flertuje sa Ališom Leman (24), atraktivnom plavušom koja brani boje Aston Vile, nakon što odgovor od glumice Margo Robi nije dobio!

Fudbalerka se na Instagramu pohvalila da joj je treći teniser sveta poklonio reket i poručila mu:

- Spremna sam za meč, hvala Cici.

Foto: Instagram

Cicipasov brat je pozvao na partiju: Ališa Leman

Mnogi su se zapitali kako je došlo do kontakta Grka i Švajcarkinje, a zanimljivo je da je sve započeo Stefanosov mlađi brat Petros (22). On je takođe teniser, a iako trenutno nije ni među prvih 1.000 na ATP listi, uspeo je da privuče pažnju kada je Ališu pitao putem Instagrama da li bi htela da zaigra u dublu sa njim.

Foto: Reuters/Jaimi Joy

Zavodnik: Stefanos Cicipas

Međutim, izgleda da mu je slavniji brat pomrsio planove, jer se Ališa samo Stefanosu obratila na Instagramu. Za sada nema novih detalja po pitanju toga kako se potencijalna romansa razvija, ali se svi oni koji prate ovu priču uveliko šale na račun Cicipasa.

Pre svega zbog toga što javno sve češće flertuje sa lepoticama iz svih sfera. Na Australijan openu je posle pobede u polufinalu "bez blama" pozvao udatu australijsku glumicu Margo Robi (32) da dođe i gleda finale protiv našeg Novaka Đokovića. Kako odgovor nije dobio, nakon čega se na osnovu starih fotografija ispostavilo da je Margo fan Srbina, izgleda da sa prebacio na Ališu.

Foto: AP PHOTO

Odbila tenisera: Margo Robi

Fanovi su primetili da popularni Cici očigledno ima svoj tip žene s obzirom na to da su obe plavuše sa svetlim očima.

Stefanosu i Ališi ništa ne stoji na putu jer su oboje slobodni. Cicipas je donedavno oko četiri godine bio sa Teodorom Petalas, javnosti nepoznatom devojkom koja se bavi marketingom.

Ališa je nedavno raskinula sa brazilskim fudbalerom iz redova Aston Vile Daglasom Luizom (24), a pažnju je privukla pre nekoliko godina kada je bila u vezi sa saigračicom iz reprezentacije Švajcarske Ramonom Bahman (32).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija