• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2023

14:33

PR BELE KUĆE DOBILA PITANJE O NOVAKU! OVO je njen odgovor! (VIDEO)

AP/Photo/Srđan Stevanović

Tenis

PR BELE KUĆE DOBILA PITANJE O NOVAKU! OVO je njen odgovor! (VIDEO)

Podeli vest

Novaku Đokoviću nije dopušteno da nastupa na mastersu u Indijan Velsu, pošto nije dobio dozvolu da uđe u SAD, jer nije vakcinisan protiv korona virusa. Došla je ova tema i do Bele kuće, gde su novinari postavili pitanje portparolki Karin Žan Pjer da li će srpski teniser igrati u Majamiju?

Najverovatnije Novaku Đokoviću neće biti dozvoljeno da igra ni na Floridi, iako se guverner te američke države Ron De Santis trudi svim silama da Srbin ipak nastupi!

Nole se i dalje nada da bi mogao da učestvuje na tom mastersu, koji počinje 22. marta, a pitanje oko zabrane našem asu da uđe u Ameriku postavljeno je i Karin Žan Pjer. 

Ona je nakon pitanja o potencijalnom dopuštanju Novaku da uđe u zemlju, prebacila odgovornost na Nacionalni centar za kontrolu i prevenciju bolesti! Samim tim ostavila je minimum nade...

- Po pitanju uslovne vakcinacije, uputila bih vas na CDC (Nacionalni centar za kontrolu i prevenciju bolesti). Oni su ti koji se time bave. To je još uvek na snazi i očekujemo da se svi pridržavaju pravila naše zemlje, bilo kao učesnici, ili kao gledaoci. Što se tuče konkretno mastersa u Majamiju, to je pitanje za njih, oni su privatno lice, pa ćemo im dozvoliti da govore o tome. Ali opet, ovo je nešto o čemu odlučuje CDC - rekla je Karin Žan-Pjer.

Novakovi navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju nove mečeve našeg tenisera, koji je zbog svoje odlučnosti da se ne vakciniše bio uskraćen za igru na mnogim terenima širom sveta! Bilo kako bilo i tom problemu se nazire kraj, a Novak strpljivo čeka i za to vreme uživa u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baka

pre 1 godinu

Bajden i Zelenski virus su opasniji i smrtonosniji od Corone!

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija