• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2023

08:57

SVI BRUJE O POTEZU HRVATICE! Dona odbila da pruži ruku Ukrajinki! (VIDEO)

printscreen

Tenis

SVI BRUJE O POTEZU HRVATICE! Dona odbila da pruži ruku Ukrajinki! (VIDEO)

Podeli vest

Hrvatska teniserka Dona Vekić poražena je od Lesije Curenko u drugom kolu Indijan Velsa, a posle meča nije želela da pruži ruku Ukrajinki.

Nije uspela Hrvatica da slavi, Curenko je bila bolja i trijumfovala sa 2:1 (6:2, 2:6, 2:6), ali je na kraju Ukrajinka doživela neprijatnost od strane rivalke!

Tokom duela činilo se da Curenko ima problema, između poena je izgledalo kao da je povređena i iscrpljena, ali tokom igre je izgledala normalno, što je očigledno naljutilo Vekićevu koja je odbila da pruži ruku protivnici.

 

 


Curenko, 95. rangirana teniserka sveta, igraće protiv pobednice meča između Ruskinje Evgenije Rodine i Beloruskinje Arine Sabalenke, drugog nosioca.

U prethodnom kolu turnira u Indijan Velsu, 33-godišnja Ukrajinka pobedila je Kineskinju Lin Žu (6-4, 6-3).
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija