• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2023

08:26

ALKARAZ PROTUTNJAO DO 3. KOLA,  Marej igra kao da nema veštački kuk!

USA Today

Tenis

ALKARAZ PROTUTNJAO DO 3. KOLA, Marej igra kao da nema veštački kuk!

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u treće kolo mastersa u Indijan Velsu, pobedio je bez problema Tanasisa Kokinakisa 6:3, 6:3.

Naredni protivnik Karlosa Alkaraza na Indijan Velsu biće Talon Grikspor.

Španac je na startu meča protiv Australijanca pokazao da neće dozvoliti iznenađenje. Odigrao je taman koliko je bilo potrebno za pobedu i sačuvao snagu za nastavak turnira. Već u drugom gemu je napravio brejk, pa bez problema sigurnom igrom priveo set kraju.

Foto: USA Today

 

I drugi set je bio rutinski za Alkaraza. U prvom gemu je propustio dve brejk lopte, ali mu je u trećem bila dovoljna jedna. Tačku je stavio brejkom u devetom gemu, kada je meč loptu iskoristio na servis Australijanca.

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej briljira

Britanski teniser Endi Marej igrao kao da nema veštački kuk, domogao se trećeg kola mastersa u Indijan Velsu, pobedio je Radua Albota u drugom kolu sa 2:0 - 6:4 i 6:3. Naredni Endijev protivnik će biti Džek Drejper koji je bio bolji takođe od Britanca Danijela Evansa 2:0 (6:4 i 6:2)

U prvom setu je Marej šansu za brejk prokockao u šestom gemu, ali nije pogrešio u desetom, pa je taj deo igre dobio sa 6:4. Ni u nastavku meča nije imao problema Britanac. Čeh je uspeo da spasi tri brejk lopte u četvrtom gemu, ali nije mogao da se odbrani u šestom, a onda je Endi na svoj servis gem iskoristio prvu meč loptu za pobedu od 2:0.

Tejlor Fric je savladao Bena Šeltona rezultatom 4:6, 6:4, 6:3, a dalje se plasirao i Holger Rune, koji je bolji bio od Makenzija Mekdonalda sa 7:5, 6:3.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija