• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2023

09:41

MOKRIĆU SPORO! Medvedev histerisao, pa zakazao meč sa ZVEREVIM! (VIDEO)

reuetsr

Tenis

MOKRIĆU SPORO! Medvedev histerisao, pa zakazao meč sa ZVEREVIM! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev i nemački as Aleksander Zverev odmeriće snage u Indijan Velsu, nakon što su uspešno preskočili prepreke u vidu Belorusa i Finca.

Danil Medvedev i Aleksanar Zverev će ukrstiti rekete u borbi za plasman u četvrtfinale prvog masters turnira sezone. Rus je posle 106 minuta igre pobedio Belorusa Ilju Ivašku, 6:2, 3:6, 6:1, a bila mu je to 16. uzastopna pobeda.

Jedan od najboljih tenisera sveta se žalio da je teren bio veoma spor.

- U drugom setu nisam igrao tako loše. Radilo se o tome da udarite lopticu deset puta i da to nije bilo dovoljno za poen. To je teško - rekao je Danil Medvedev, a žalio se u toku meča i sudiji!

 

 

Mokriću sporo koliko je i ovaj teren spor. Tako da to može da traje 25 minuta! Teren je užasno spor, imam vremena - požalio se Danil.

Delilac pravde Mohamed Lajani mu je na to odgovorio:

- Moraš to da prihvatiš, ti si profesionalac - na šta je Medvedev odgovorio:

Foto: Tanjug/AP

 

- Ja ne prihvatam to. Oni kažu da su ovo tvrdi tereni. Ovo nisu tvrdi tereni-  ostao je uporan Medevedev.

Aleksander Zverev se mučio, ali je uspeo da pobedi Emila Rusuvorija, 7:5, 1:6, 7:5. Nemac je igrao uz dosta oscilacija, ali je na kraju slavio.

-  Izgubio sam dosta tesnih mečeva u tri seta ovde, sada sam želeo samo da izađem i pobedim. Poslednje dve godine gubio sam ovde u taj-brejku trećeg seta, od dva Amerikanca - rekao je Zverev.

Nemac i Rus igrali su 12 puta, a imaju po šest pobeda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija