• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2023

07:42

KAKAV MEČ, KAKVA BORBA! Rus histerisao, padao, besneo i posle preokreta slavio! Medvedev i Zverev priredili spektakl (VIDEO)

Tanjug

Tenis

KAKAV MEČ, KAKVA BORBA! Rus histerisao, padao, besneo i posle preokreta slavio! Medvedev i Zverev priredili spektakl (VIDEO)

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev uspeo je da preokrene meč na mastersu u Indijan Velsu i dobije maraton sa nemačkim teniserom Aleksandrom Zverevim - 2:1 (6:7, 7:6, 7:5).

Gledaoci su mogli da uživaju u pravom teniskom spektaklu! Žalio se i kukao  Medvedev na stanje terena, padao je, propustio jednu meč loptu, ali na kraju uspeo da se izdigne kao feniks i savlada velikog rivala! 

Rus i Nemac su na terenu proveli tri sata i 10 minuta. U uvodnom periodu igre napravili su po brejk i dogurali do taj-brejka. Medeved je spasao tri set lopte, ali je Saša bio psihički jači, pa je iskoristio to da povede sa 1:0! 

 

 

U pauzi između setova Medvedeva je imao svoj "šou". Ludeo je zbog stanja terena u Indijan Velsu, za koji smatra da je prespor!

- Ovakav teren je sramota za sport! Trebalo bi zabraniti da se ovde igra tenis. Prokleta sramota za sport, ovaj prokleti teren. Ne, ovo nije tvrda podloga. Znam šta je tvrda podloga, ja sam specijalista za nju, ali ovo nije tvrda podloga - besneo je Rusm koji je u jednom momentu proklizao, iskrenuo zglob i doživeo težak pada početkom drugog seta.

 

 

Dotrčao je Zverev do rivala da proveri da li je sve u redu sa njim. Usledio je medicinski tajm-aut, bandažirano mu je stopalo, a šesti teniser sveta nastavio je meč. Dao je gas Medvedev, odbranio čak 10 brejk lopti, Zverev dve i ponovo se sve rešavalo u taj-brejku. Ovoga puta poveo je sa 4:1, pa došao do 6:4, a druga set lopta donela mu je izjednačenje.

U trećem setu,  koji je trajao 52 minuta, na 5:4, Medvedev je prokockao meč loptu, a Zverev uspeo da napravi brejk i da se potpuno vrati u meč. Ipak, već u narednom gemu Nemac je podbacio na servisu, da bi Medvedev bez izgubljenog poena ostvario veliku pobedu i zakazao četvrtfinale protiv 28. tenisera sveta Alehandra Davidoviča Fokine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija