• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2023

23:48

BRAVO DUCI, MAJSTORE! Srbin počistio MAREJA u Majamiju!

Tanjug/AP

Tenis

BRAVO DUCI, MAJSTORE! Srbin počistio MAREJA u Majamiju!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisao je Endija Mareija na startu mastersa u Majamiju.

Mučio se Dušan Lajović na satartu nove sezone, a danas je u Majamiju ostvario veliku pobedu koja bi mogla da predstavlja prekretnicu. Srpski teniser plasirao se u drugo kolo mastersa pošto je sa 2:0 bio bolji od Endija Mareja. 

Lajović je odigrao najbolji meč u 2023. godini i savladao nekadašnjeg prvog tenisera sveta. Popularni Duci slavio je sa 2:0 (6:4, 7:5) za sat i po vremena na terenu, a provitnik u narednoj rundi biće mu domaći teniser Maksim Kresi. 

Foto: Tanjug/AP

Borili su se Lajović i Marej tokom oba seta, viđena je velika borba, ali je srpski teniser bio sigurniji u ključnim momentima meča. U prvom setu je Lajović došao do brejka u sedmom gemu što mu je bilo dovoljno da set privede kraju.

U drugom setu teniseri su bili izuzetno sigurni na servisu, ali je potom krenula stravična serija brejkova. Prvi servis rivalu oduzima Lajović, a potom ne uspeva da dođe do pobede, iako je servirao za trijumf. Međutim, ubrzo uspeva Dušan da se presabere, napravi ribrejk, a zatim tu prednost iskoristi za veiki trijumf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija