• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2023

19:10

CICIPAS IZGUBIO RAZUM! Grk POBESNEO! Povređen sam zbog LOPTICA!?

Tanjug

Tenis

CICIPAS IZGUBIO RAZUM! Grk POBESNEO! Povređen sam zbog LOPTICA!?

Podeli vest

Grčki teniser Stefanos Cicipas smatra da je promena loptica uticala ja veliki broj povreda na startu sezone.

Kada je sve išlo kako treba Stefanos Cicipas je ćutao, sada kada je doživeo tri vezana poraza ništa ne valja. Grčki teniser i ovogodišnji finalista Australijan opena kritikvao je odluku ATP-a da se na grend slemu u Melburnu koriste drugačije loptice u odnosu na ostale turnire. 

Na Australijan openu igrači su koristili "Danlop" loptice, na tu odluku bilo je mnogo pritužbi, a Cicipas smatra da povrede koje doživljavaju teniseri nakon grend slema imaju veze sa tim. I sam Cicipas ima problema sa ramenom, Holger Rune i Sebastijan Horda muče muku sa ručnom zglobom, ali oni nisu okrivili loptice za to. 

- Mislim da je ove godine ta promena u vezi sa lopticama nešto o čemu se dosta razgovaralo među igračima. Loptice bi trebalo da ostanu iste na većini turnira, posebno na onim na brzim podlogama. To ide u korist našim igračima i štiti nas od povreda. Čuo sam komentare drugoh igrača o lopticama početkom godine i to je sve imalo značajnog uticaja na ramena, zglobove ruku i ruke uopšte. Mislim da otuda dolazi i moja povreda - rekao je Cicipas. 

Foto: Tanjug

Grčki teniser je na startu turnira u Indijan Velsu izgubio od Džordana Tompsona, a šansu da se iskupi imaće već ove nedelje u Majamiju. Nada se Cicipas da će takmičenje na Floridi biti daleko uspešnije za njega budući da je nakon Australijan opena upisao samo jednu pobedu uz tri poraza. 

- Nadam se da ću u Majamiju igrati bez bola i da ću biti u stanju da terenu prikažem nešto drugačije od onoga u Indijan Velsu. Bio je to turnir gde sam mnogo patio, nije bilo lako biti na terenu, ali kao da sam bio primoran na to. To ustvari nisam želeo. Imate izvesna ATP pravila koja vas teraju da igrate velike turnire, a ja nisam od onih koji vole da se povlače i odustaju posle par gemova. Nadam se da ću na terenima u Majamiju biti u stanju da više uživam i da ne mislim mnogo na ruku. Srećo, sada se bolje osećam - podvukao je Cicipas. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija