• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

27.03.2023

10:20

ŽESTOK OKRŠAJ TENISERKI ZBOG RUSIJE I UKRAJINE! Beloruskinja poručila: Dođi da ti objasnim neke stvari!

Reuters

Tenis

ŽESTOK OKRŠAJ TENISERKI ZBOG RUSIJE I UKRAJINE! Beloruskinja poručila: Dođi da ti objasnim neke stvari!

Podeli vest

Slavna beloruska teniserka Viktorija Azarenka (33) žestoko je udarila na prvu teniserku sveta Igu Švjontek (21)!

Poljska teniserka od početka vojne intervencije Rusije u Ukrajini komentariše ponašanje ruskih i beloruskih teniserki i putem medija im objašnajva kako treba da se ponašaju.

Iako nijedna od njih nije pokazala nepoštovanje prema Ukrajinkama na WTA turu, Iga je nedavno rekla da Ruskinje i Beloruskinje treba da pokažu više saosećanja! S obzirom na to da su Ukrajinke te koje uglavnom udaraju na koleginice iz pomenutih zemalja i mešaju sport i politiku, Beloruskinji Viktoriji Azrenki je "pukao" film i pozvala je Švjontekovu na direktan okršaj!

Foto: USA Today

Razbesnela Beloruskinju: Iga Švjontek od početka sukoba nosi ukrajinsku zastavu na kačketu

Trenutno 16. teniserka sveta odbrusila je Poljakinji i poručila da nema pojma šta se dešava na WTA turu!

- Ja zaista ne vidim nikakvu napetost. Pozivam Igu da dođe i da joj objasnim šta je WTA sve do sada uradio za Ukrajinke. Jasno mi je da ima drugačije viđenje stvari, ali ja se ne mogu sa tim složiti. Svako ko želi neka dođe kod mene da razgovaramo na tu temu. Neka Iga i sve ostale koje se slažu sa njom pogledaju šta se događa, pa onda neka komentarišu - rekla je Azarenka, koja godinama živi u Americi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 10 meseci

"Iga je nedavno rekla da Ruskinje i Beloruskinje treba da pokažu više saosećanja!" U pravu je Vika, šta ta Poljakinja Iga očekuje, da Ruskinje i Beloruskinje predaju svoje mečeve u svlačionici da bi "usrećile" Ukrajinske teniserke? Ako nisu u stanju da igraju neka se povuku sa tura pa neka se bave politikom. Isto važi i za prepotentnu Igu Swiatek, odluči se, da li ćeš da igraš tenis ili da se baviš politikom ali prekini da napadaš devojke koje ti ništa loše nisu uradile.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija