• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2023

22:24

NE MOGU DA GA POREDIM SA RAFOM, NOVAKOM I RODŽEROM! Lajović BURATLNO iskren nakon ELIMINACIJE!

reuters

Tenis

NE MOGU DA GA POREDIM SA RAFOM, NOVAKOM I RODŽEROM! Lajović BURATLNO iskren nakon ELIMINACIJE!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u trećem kolu Majamija.

Nije uspeo Dušan Lajović da napravi veliki podvig i eliminiše Karlosa Alkaraza u trećem kolu Majamija. Španac je bio bolji sa 2:0 (6:0, 7:6). Bio  je to četvrti duel dvojice tenisera, a srpski as do sada nije uspeo da uzme set prvom reketu sveta. 

Nakom meča, novinare je zanimalo da li Karlos Alkaraz u budućnosti može da nadmaši veliku trojku. 

- Ne mogu da ga poredim sa Rodžerom, Novakom i Rafom, ali on ima nešto jedinstveno: voli da bude pod velikim pritiskom. Ima veoma dobre udarce, dobro čita igru, oseća lopticu, ali ono što je najvažnije i što ga razlikuje od ostalih tenisera je to što je u stanju da da sve od sebe u komplikovanim trenucima. Uživa u atmosferi i napreduje, mnogo je zreliji nego što godine to pokazuju - rekao je Dušan Lajović.

Karlos Alkaraz u Majamiju brani titulu osvojenu prošle godine. Prvog tenisera sveta danas očekuje duel protiv Tomija Pola u okviru osmine finala. Ukoliko Amerikanac uspe da eliminiše španskog predstavnika na vrh svetske liste ponovo će Novak Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija