• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

29.03.2023

23:33

SCENA KOJA OBILAZI SVET! SADA JE SVE JASNO! Evo zbog čega je Novak izvadio iz džepa 100 evra i dao momku u Pioniru! (VIDEO)

printscreen Twitter

Tenis

SCENA KOJA OBILAZI SVET! SADA JE SVE JASNO! Evo zbog čega je Novak izvadio iz džepa 100 evra i dao momku u Pioniru! (VIDEO)

Podeli vest

Scena sa poluvremena meča Crvena zvezda - Valensija (92:73) iz Pionira kada je Novak Đoković dao novčanicu od 100 evra jednom momku obilazi svet.

Trenutno drugi teniser sveta je došao da bodri crveno-bele u meču Evrolige i, naravno, privukao je puno pažnje.

Tokom poluvremena mnogi navijači su želeli da se slikaju sa Noletom, a među njima su bili i mladići koje je Novak častio pomenutom novčanom sumom.

Redakciji Kurira javio se jedan od njih kako bi objasnio čitavu situaciju.

U pitanju je mladić inicijala U. G. navijač Crvene zvezde koji je otkrio kako se sve desilo.

Naime, on je sa društvom u šumi blizu dvorane pronašao Novakovu platnu karticu, a obezbeđenje u hali je dopustilo ovoj simpatičnoj grupici da priđe do parketa i vrati teniseru karticu.

Kada su prišli, Novak se obradovao i srdačno ih pozdravio, što može i da se vidi na snimku.

 

- To ste vi momci - poručio je Đoković mladićima, koji su od njega zatražili fotografiju.

Međutim, dobili su i više od slike sa najboljim teniserom sveta, iako se tome nisu ni nadali.

Novak je iz džepa izvadio 100 evra koje je u znak zahvalnosti predao mladim navijačima Crvene zvezde.

Gest je bio očekivan, jer su momci Đokoviću "vratili milione".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 1 godinu

Jedina mi je želja da Novak osvoji RG pa wimbldon i na kraju USOPEN. Stim bi posle Rod Levela bio jedini teniser na svijetu sa osvojenim kalendarskim Grem Slemom. Više od svega bih to želio nego da bude br.1 na ATP listi jer je tu dokazao da je nedostizan. Mislim da narednih 20 godina to neće poći nikom na svijetu. Imala ga je dugo Stefi Graf međutim Novak je i to presao

sledeća vest

Vesti

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"
Politika

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s dijasporom Đorđe Milićević prisustvovao je večeras Tradicionalnoj kulturnoj priredbi „Razigrana srca“, koju već 21. put organizuje Srpsko kulturno društvo „Sloga“ iz Nove Gorice. Ovo udruženje već decenijama uspešno radi na očuvanju srpske kulture i tradicije među Srbima u ovoj značajnoj regiji, na raskršću puteva između Italije i Slovenije.

05.10.2024

20:27

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija