• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

31.03.2023

08:03

NOVAK ZBOG SINA DOŠAO DA GLEDA PARTIZAN! Srpski as uradio nešto što se ne pamti u ISTORIJI "VEČITIH" (FOTO)

Starsportphoto

Tenis

NOVAK ZBOG SINA DOŠAO DA GLEDA PARTIZAN! Srpski as uradio nešto što se ne pamti u ISTORIJI "VEČITIH" (FOTO)

Podeli vest

Drugi reket sveta Novak Đoković u roku od pet dana prisustvovao je evroligaškim mečevima košarkaša Partizana i Crvene zvezde. Noletu su skandirali navijači oba kluba, iako on sumnja da je ujedinio ljute rivale.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ujedinio je "delije" i "grobare!" 

Slavio je sa navijačima preksinoć u "Pioniru" ubedljivu pobedu nad Valensijom (92:73) iz prvog reda, ali je to pojava na koju su svi odavno navikli. Ono što je šokantno jeste da je u petak uživo u Areni gledao pobedu Partizana nad bratskim Zvezdinim klubom, Olimpijakosom (90:75).

Foto: Starsportphoto

 

Doveo stručni štab

Kako su mu i "delije" i "grobari" skandirali, jasno je da mu niko nije zamerio odlazak na meč protivničkog tima, niti što je kao navijač Zvezde otišao u Arenu, ali Nole nije baš siguran. On je na poluvremenu meča protiv Valensije prokomentarisao svoj potez.

Foto: Starsportphoto

 

- Ne znam baš da li sam čovek koji je ujedinio "delije" i "grobare" - rekao je Nole uz osmeh.

On je potom rekao da je najbolja atmosfera na Zvezdinim utakmicama, iako je prisustvovao Partizanovom meču u krcatoj Areni, za koju "grobari" tvrde da je bez konkurencije ove sezone.

- Uvek je najbolja atmosfera na Zvezdinim utakmicama - jasan je bio Nole.

Foto: Informer

 


Novak, iako je nekada bio član teniskog kluba Partizan, vatreni je navijač Zvezde, kao i cela njegova porodica. Na utakmicu je doveo fizioterapeuta i kuma Miljana Amanovića, takođe, velikog zvezdaša, Italijana Marka Panikija, kondicionog trenera, i sparing partnera, Španca Karlosa Gomeza Hereru.

Foto: Informer

 


Oni su navijali sa podignutim šalovima Zvezde, a Novak se gotovo sve vreme slikao sa navijačima. Kada su "delije" krenule da uzvikuju "Kosovo-Srbija", podigao je visoko pesnicu i upotpunio spektakl.

Pozdravio "grobare"

Na Partizanovom meču se, logično, totalno drugačije ponašao. Pokušao je da se sakrije i sedeo je u loži iznad donjeg prstena, gde teško mogu da ga uoče prisutni na tribinama. Neko ga je ipak primetio i skandirali su mu "Nole, grobare", a on se smejao i otpozdravio navijačima Partizana. Niko tada nije imao pristup Novaku, pa samim tim nije upitan zašto je došao.

Foto: Starsportphoto

 

Spekulisalo se da ga je pozvala Olga Danilović, koleginica, prijateljica i ćerka legende Partizana Predraga Danilovića.

Noletov sin uz Partizan

Novak je na meču protiv Olimpijakosa bio jer njegov sin Stefan navija za Partizan
Izvor Informera

Postojala je mogućnost da je došao iz poslovnih razloga, budući da njegov brat Đorđe pregovara u ime KK Dubai sa Evroligom, kako bi tim iz Emirata učestvovao u elitnom takmičenju. Međutim, razlog je što je Stefan odlučio da bude drugačiji od ostatka porodice i navija za Partizan, pa je tražio tati da ga dovede, otkriva izvor Informera.

 

 

Foto: Starsportphoto

 

- Stefan je tražio Noletu da ga vodi na Partizan. Njega sve i svašta zanima, pa je samim tim često drugačiji od ostatka porodice. Primera radi, kada su prošle godine Rafael Nadal i Danil Medvedev igrali finale Australijan opena, uz Rusa su bili svi Noletovi navijači kako Španac ne bi prestigao Srbina. Međutim, Novak je otkrio da je Stefan navijao za Rafu - kaže izvor Informera.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija